Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Wat geef ik voor Sinterklaas? - door Tim (Experience Hunter)

leuke cadeautjes voor de hele familie

Het is bijna weer de tijd van het jaar. Sinterklaas is in aantocht en u bent op zoek naar het meest geschikte cadeau voor uw familieleden. De standaard cadeaus die op het verlanglijstje staan zijn na al die jaren niet meer leuk om te geven dus ging ik op zoek naar iets speciaals, een experience! Maar wat geef je nu aan je vader, moeder, broer en/of zus? 

Ik ben op zoek gegaan naar een onvergetelijk cadeau waar ze het jaren later nog over zullen hebben. Zo weet ik dat mijn moeder ontzettend houdt van een heerlijk relax dagje na alle drukte van de goedheiligman, daarom heb ik voor haar gekozen voor een Shiatsu massage, even alles loslaten en totaal ontspannen na Sinterklaas want Kerst staat alweer bijna voor de deur. Mijn vader is een compleet ander verhaal, hij heeft geen last van alle drukte en kan naar mijn mening dus wel een beetje spanning gebruiken. Zo kwam ik op het idee om hem eens lekker te laten rondscheuren in een van de vele Supercars die Golden Moments te bieden heeft. Mijn keuze is nog niet helemaal gemaakt: Lamborghini, Porsche, Audi of toch een Ferrari?

Zo is de keuze voor mijn ouders vrij snel gemaakt, maar ik heb ook nog een broertje en een zusje. Mijn zusje is de creatieveling van het huis en daarom wil ik haar een workshop laten doen. Welke het wordt weet ik nog niet precies maar ik gok dat ik goed in de richting zit met een van de leuke chocolade workshops. Als laatste van de famillie hebben we dan nog mijn broertje. Dat was dit jaar een heel simpele keuze. Hij is nu eindelijk oud genoeg om een biertje te mogen drinken dus was mijn keuze snel gemaakt! Mijn broertje gaat een workshop volgen en daarbij zijn eigen biertje brouwen.

Met deze keuze van belevenissen hoop ik mijn familie blij te verassen op Sinterklaasavond en ik hoop dat mijn ideeën ook op u zijn aangeslagen!

Kies uit een van deze cadeaus die ik zou geven aan mijn familie

Topproducten in nabijgelegen landen...

Als de cadeautjes die ik aan mijn famillie zou geven niet bij jouw famillie passen kijk dan hier eens...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Wat geef ik voor Sinterklaas? - door Tim (Experience Hunter)?