Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Weekendje Weg

Weekendje Weg

Is het tijd om een city-trip te doen naar je favoriete stad, om de nostalgie te herbeleven? Of ga je eindelijk naar die bestemming waar je al jaren naartoe wil en nieue horizonten verkennen? Openen de deuren en ga er even tussen uit met een stedentrip in één van de hoofdsteden in Europa. Bij Golden Moments bevindt jij je op het juiste adres voor het boeken van een stedentrip zonder al te veel zorgen.

Wil je iemand meenemen naar een bepaalde stad of iemand het cadeau geven van de wereld vergroten en nieuwe avonturen beleven, maar vind je het proces van een reis plannen en onderzoek doen om activiteiten die te doen zijn, niet jouw sterkste punt? Wij bij Golden Moments nemen die last van je af en plannen het allemaal voor jou! Daarnaast kan je onze website verder browsen voor een stedenpas en activiteiten om te doen!

Bezorg iemand de opwinding van het verkennen van de wereld en verbreed die persoon hun horizion met een weekendje weg! Kies hieronder uit één van de gewegldige steden om te bezoeken. Laat de wereld voor jullie ontvouwen voor je ogen en beleef allerei soorten belevenissen.

Als je niet zeker bent wat je degene moet geven? Ga dan voor een Golden Moments cadeau-bon en laat de persoon zelf een ervaring kiezen! Onze cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor elke Golden Moments product en zijn voor een jaar geldig! Zo kan je de ontvanger zelf laten kiezen wanneer die het gebruikt!

Gelijk shoppen voor citycards waarvan je in de hele stad kan profiteren Browse door onze producten hier ...
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by