Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering

Sales promotie

Met deze sales promotie kunt u uw omzet en klanten aantal flink verhogen!

 

Wie zijn wij:

Golden Moments is een team van 'belevenis jagers' die belevenissen zoals: Ferrari ritten, proeverijen, massages, helikoptervluchten, workshops en nog veel meer aanbieden. Ons team bestaat uit een 30tal werknemers die ervoor zorgen dat Golden Moments tot de marktleider(s) behoort op 15 Europese markten en de consument een assortiment van 12000 experiences kan aanbieden. Deze grote aanwezigheid in combinatie met een groot productaanbod maakt ons uniek. Samenwerken met ons is kiezen voor 15 jaar ervaring en service!

Wat kunnen wij voor u doen? Ons bedrijf is invloedrijk vanwege zijn uitgebreide markt en het aantal leveranciers neemt nog steeds toe in Europa. Wij hebben een uitstekende kennis van onze markten, ons team bestaat uit Europese inwoners, en we hebben de know-how om een succesvol programma op te stellen.

Wat bieden wij aan:

Wij stellen u onze expertise, know-how en ervaring ter beschikking. Wij ontwikkelen voor u een sales promotie die volledig is aangepast aan uw eisen inzake budget, klanten, imago, behoeften, enz. 
Wij creëren een op maat gemaakte website, ontwikkelen een uniek evenement en bieden u onze leveranciers aan zodat u zeker bent van kwaliteitsvolle service. Kortom, we stellen alles ter beschikking zodat wij u de perfecte sales promotie kunnen aanbieden.

Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail of online chat.


Hieronder twee voorbeelden van recente verkoopsbevorderingen

Een recente verkoopsbevordering is ontstaan door een samenwerking met Nokia. 
Nokia zocht een bedrijf dat snel een sales promotie kon realiseren voor het 'Lumia' assortiment. Deze campagne was operationeel na slechts 7 dagen!

Het doel van de campagne was als volgt: Elke consument die een Nokia Lumia aankocht kreeg daarbij een code die geactiveerd moest worden op http://www.nokiaamazingdays.com. Na die activatie wist de klant onmiddellijk of zijn nummer tot de winnende cadeaubon nummers behoorde. Indien dit het geval was kon de consument kiezen uit een 60tal activiteiten in Engeland en Noord-Ierland ter waarde van £80.

De campagne was een daverend succes en is daardoor verspreid naar andere landen waar Golden Moments ook actief is.


Dit is een ander voorbeeld van een recente verkoopsbevordering in samenwerking met Klix (Mars)

KLIX® automatische verdelers is een onderdeel van de Mars groep. Het doel van de sales promotie was om de consumptie van een nieuw drankformaat aan te moedigen.

De campagne werkte op dezelfde manier als die van Nokia. De consument kreeg een code die hij daarna kon activeren op http://www.klixluckycups.co.uk, die ontwikkeld werd door Golden Moments.Wij zijn ons ervan bewust dat een sales promotie op vele manieren gerealiseerd kan worden.

Het verhogen van uw omzet en uw marges is mogelijk met behulp van verschillende programma's:

Klanten loyaliteit

Teambuilding

Uw werknemers motiveren: Lange termijn beloningBeloning en erkenning en Zakelijke geschenken.
Hieronder enkele bedrijven die al met ons hebben samengewerkt:


Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail of online chat.

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Bungee Jump - Netherlands Deze sprong is gewoon de moeite waard !!! De mensen die het nog niet hebben geprobeerd ik raad het jullie zeker aan. chaima

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Sales promotie?..