Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Winkelwagen€0,00
Prijzen Voor Bedrijven

Prijzen Voor Bedrijven

Prijsklasse: €9,00 - €999,00  |  Experiences: 201
Sweepstakes en prijzenacties zijn zeer nuttige instrumenten om uw klantenbindingsstrategie uit te voeren. Het vinden van de perfecte relatiegeschenken voor uw klanten en in lijn met uw beschikbare budget voor het cadeau is niet altijd even gemakkelijk, maar met de hulp van Golden Moments en haar team van deskundigen is het nog nooit zo eenvoudig geweest!

De noodlottige vraag wat u uw klanten moet geven, zal voor u niet langer een probleem zijn!

Uw klanten zijn het kloppend hart van uw organisatie en daarom biedt Golden Moments een breed scala aan producten en ervaringen om hen te belonen voor hun inspanningen.

Daarnaast draait het bedrijf zonder werknemers ook niet goed en daaarom hebben we ook daar aan gedacht en een sectie voor uw werknemers gemaakt. Bij Golden Moments weten we hoeveel belangen u hecht aan het behoud van een gunstig werkklimaat met uw collega's en vooral uw werknemers, daarom hebben wij een oplossing ontwikkeld om de werknemers van uw bedrijf te belonen.

Wat bieden wij jouw bedrijf?
Met Golden Moments Zakelijk kunnen wij uw bedrijf heel veel dingen bieden als u met ons in samenwerking gaat, zoals bijvoorbeeld:
- Marketing mogelijkheden
- Naams bekendheid
- Klanten loyaliteit
- Verhoging van de omzet
- Incentives

Onze samenwerkingen
Golden Moments werkt samen met meerdere grote bedrijven zoals bijvoorbeeld, Hilton Hotels & Resorts wij werken voor hen mee met hun loyaliteitsprogramma. De klanten van Hilton kunnen punten sparen door steeds te kiezen voor Hilton, die punten kunnen daarna ingeleverd worden voor een van onze vette ervaringen.
Voor Coca Cola zorgen wij voor de prijzen van hun winacties, dit zijn prijzen zoals volledig geplandde trips naar de mooiste steden van Europa.

Andere bedrijven waar wij mee samen werken zijn:
- HP
- Kellogs
- Durex
- ING
- Starbucks

Klantenpromoties
Voor wedstrijden en sweepstakes, kunt u vertrouwen op de lange ervaring van Golden Moments om de perfecte prijzen te vinden voor uw wedstrijd en de klanttevredenheid in uw bedrijf te verbeteren.

Het organiseren van een wedstrijd met prijzen is een zeer nuttig instrument om de klanten loyaliteit te verbeteren. Het gaat hier om een zeer doeltreffend en aantrekkelijk promotiemiddel dat uitstekende mond-tot-mondreclame kan genereren en de omzet van uw bedrijf laat stijgen.

Golden Moments heeft een groot assortiment van ervaringen en producten. Voor de avontuurlijke bedrijven hebben we de vetste reis ervaringen zoals een ritje in de sportauto van de dromen van de klant. Tot aan een bedrijf die haar klanten graag tot volledige ontspanning wil laten komen door ze naar een welness resort te sturen en even helemaal tot rust te komen.

Wat zeer populair is voor winacties is natuurlijk een trip naar een van de mooiste steden in Europa. Neem bijvoorbeeld de stad van de liefde, Parijs. Geef jouw klanten de trip van hun leven door ze de Eiffeltoren te laten zien en ze te laten lopen over het mooie Champs Elysees.

Dankzij de kennis van Golden Moments die in de loop der jaren is verworven op het gebied van geschenkervaringen, is Golden Moments de partner die u zoekt om deze gelegenheid optimaal te benutten. Ons sleutelwoord is "op maat maken" wat u uw klanten kunt geven. Daarom kunnen wij voor u op maat gemaakte ervaringen voorstellen voor uw klanten. Wij maken de waardebon of geschenkdoos met uw bedrijfslogo en de boodschap aan de winnaar van uw keuze!

Werknemers beloningen
Golden Moments heeft de oplossing ontwikkeld om het harde werk van de werknemers te belonen. Er zijn verschillende manieren om een goede werknemer te belonen voor hun werk en ze zijn allemaal altijd de moeite waard, want nooit eerder was "het is het gebaar dat telt" een goede motiviatie om hard te blijven werken.

Met de eravingen die Golden Moments over de jaren heen heeft meegemaakt weten wij dat hard werkende werknemers het liefst een weekendje weg gaan met hun partner. Dankzij de Experience Hunters van Golden Moments kunnen wij fantastische verblijven aanbieden in de beste Nederlandse en buitenlandse steden en in de meest innovatieve wellnesscentra. Maar daar laten we het niet bij, u kunt kiezen uit een breed scala aan cadeaus, variërend van avontuurlijke ervaringen tot cultuur snuiven, eten en wijn tours. De echte kracht van ons bedrijf is de mogelijkheid tot het aanpassen van elk cadeau aan de behoeften van de klant! U kunt het zo gek niet bedenken en wij maken het mogelijk.

Elke vorm van genoegdoening zal zeker ten goede komen aan de werknemers, die zich tevreden en gewaardeerd zullen voelen en het verlangen zal doen toenemen om zichzelf voortdurend te verbeteren. Een hoge arbeidsmotivatie zal ook het bedrijf ten goede komen het is namelijk ook een van de bepalende factoren voor het welslagen van een project of onderneming.

Bovendien blijkt uit studies over de werkprestaties van werknemers dat beloning de kans op zenuwuitputting en werkgerelateerde stress verkleint: winst voor de gezondheid van de werknemer en voor de productiviteit van het bedrijf!

Onze Experience Hunters, met meer dan 15 jaar ervaring achter zich, hebben beloningsoplossingen voor werknemers ontwikkeld voor zowel kleine als grote bedrijven.

U kunt kiezen uit twee hoofdvoorstellen:

- Cadeaubonnen
- Ervaringen

Deze relatiegeschenken voor werknemers zijn ideaal voor individuele of groepen werknemers en kunnen aan elke behoefte voldoen! Ontdek ons volledige assortiment geschenkervaringen en beloon uw medewerkers!

Waar wacht je nog op? Koop onze bedrijfsbeloningen en geef een onvergetelijke ervaring!
Aarzel niet om uw liefde en respect voor uw trouwe werknemers te tonen. Scroll naar beneden en ontdek al onze relatiegeschenken voor uw medewerkers en klanten!

Voor meer information kunt u, bellen naar 0294.759.289, chatten op de live chat functie of mailen naar info@goldenmoments.nl

Prijzen Voor Bedrijven

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Prijzen Voor Bedrijven ?..