Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Salespromoter

Salespromoter

Golden Moments is een salespromoter met uitstekende promotie programma's!

  

Klantenloyaliteit en binding zijn belangrijke aspecten van een bedrijf. Loyaliteit is belangrijker en veel kost-effectiever dan het werven van nieuwe klanten. Ons doel, als salespromoter, is uw bedrijf te helpen met het binden van klanten en hun loyaliteit te verhogen. Ons geavanceerd, op punten gebaseerd, loyaliteitsprogramma is verkrijgbaar in heel Europa met meertalige klantenservice & communicatie.

Wij bieden u verschillende soorten loyaliteitsprogramma's aan om uw klanten te belonen, die we in samenwerking met uw bedrijf ontwikkelen. Wij bezorgen u een op maat gemaakt loyaliteitsprogramma door uw loyaliteits- en budgetstrategie aan te passen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsimago wordt gereflecteerd. Dit zorgt ervoor dat klantloyaliteit wordt gerealiseerd en niet slechts een doelstelling blijft.


Bij verdere vragen of indien u meer informatie wilt, aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail of online chat.
.


Hieronder enkele voorbeelden van recent gerealiseerde campagnes:

     
Wij werkten met de Hilton Hotel keten, die ervoor gekozen heeft met ons samen te werken als salespromoter.

In de praktijk ontvangt iedere gast die in een hotel van de Hilton Hotel keten verblijft een bepaalde hoeveelheid punten, die verbonden zijn aan zijn bezoek. Deze punten zijn inwisselbaar voor een experience van Golden Moments. De inwisseling gebeurt via een site die ontstaan is door de Golden Moments-Hilton Hotels samenwerking.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!


Havells Sylvania is een ander voorbeeld van een recente samenwerking.

Het programma is gelijkwaardig aan het Hilton Honors Hotel programma. Men krijgt een bepaald aantal punten die men kan omruilen op een site, die ontworpen werd door een samenwerking. De site is aangepast aan de strategie van Havells Sylvania en reflecteert hun bedrijfsimago.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!

 

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Salespromoter?..