Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Proeverijen

Proeverijen

Het perfecte cadeau voor het hele jaar door. Een proeverij waarin de gelukkige een ervaring krijgen waarbij hun smaakpapillen van zullen smullen!

In de onderstaande selectie kan je kennis maken met een paar van de heerlijkste champagnes, smaakvolle bieren, unieke likeuren en geweldige whisky's. Ben je benieuwd hoe ze jouw favoriete bier maken? Doe dan mee aan workshops voor bier, wijn of zelfs whisky maken!

Mis deze kans om de zintuigen te verheffen en te genieten van speciaal gekozen drankjes of vers gemaakte hapjes. Maar het gaat niet alleen om het drinken en eten; het gaat vooral om de ervaring die je hun geeft. Het gaat over het gelach en kameraadschp die naar voren komen terwijl ze een leerzame ervaring beleven over hun favoriete gerechten en drankjes. Maar boven alles gaat het om het genieten van die speciale dag!


Proeverijen zijn de perfecte ervaringen voor de fijnproevers onder ons die graag tijd willen doorbrengen met vrienden of hen gezin!
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Bungee Jump - Netherlands Deze sprong is gewoon de moeite waard !!! De mensen die het nog niet hebben geprobeerd ik raad het jullie zeker aan. chaima

Trusted by