Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Avontuurlijk cadeau

Avontuurlijk cadeau

Het cadeau om iemand de KICK van zijn leven te geven

Heb je altijd al gedroomd om een Ferarri ritje te maken voor je verjaardag of een andere spannede belevenis? Of zou jij graag iemand met zo een droom blij willen maken?
Kies dan een cadeau van de geweldige categoriën hieronder en geef een vriend, familielid, kennis of jezelf een dag die ze nooit meer zullen vergeten!

Van actie op de grond tot actie in de lucht! Ga met vrienden een potje paintballen, airsoften of stap in het vliegtuig en leer de beginselen van het stuntvliegen. Het kan allemaal bij Golden Moments! Als u het iets rustiger aan wilt doen in de lucht dan kunt u ook altijd kiezen voor een ballonvaart of paragliding.

En als je niet weet wat voor avontuurier de jarige jop is geef dan een Golden Moments cadeau-bon! En laat degene zelf de ervaring van zijn/haar leven kiezen! De giftvoucher kan gebruikt worden voor allerlei soorten producten en is een jaar lang geldig.

Ga voor de kick van je leven met één van onze avontuurlijke cadeautjes en geef iemand een ervaring om nooit te vergeten!

Kies een avontuurlijk cadeau uit de volgende secties:

Kies een ultiem avontuurlijk cadeau voor de avonturier:

Topproducten in nabijgelegen landen...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Avontuurlijk cadeau?..