Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Supercar experience

Supercar experience

Een speciaal cadeau voor een speciaal persoon

Ontdek Snelheid & Prestige | Golden Moments Supercar Experience

Droom je ervan om door bochten te scheuren in een Ferrari, de kracht te voelen van een Lamborghini, of de verfijning van een Audi R8? Golden Moments maakt het mogelijk. Onze Supercar Experience nodigt je uit voor een onvergetelijke rit in 's werelds meest gewilde supercars.

 

Topklasse Wagens, Uitmuntende Locaties

Elke Golden Moments rit belooft luxe en opwinding. Kies je supercar en rijdt met vertrouwen: onze professionele instructeurs staan voor je klaar. Perfect voor geschenken of om jezelf te trakteren op een exclusief avontuur.

 

Boek Jouw Golden Moment

Bezoek onze website, kies je supercar en bereid je voor op de ultieme rijervaring. Met Golden Moments is het niet zomaar een rit, het is een herinnering die een leven lang meegaat. Boek vandaag nog!

Vind hier uw droomauto:

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Supercar experience?..