Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Avontuurlijk Cadeau

Avontuurlijk Cadeau

Ben jij op zoek naar een geweldige 'once in a life time' ervaring vol spanning en adrenaline? Dan ben je bij Golden Moments aan het juiste adres! Wij hebben voor jou de meest spectaculaire en avontuurlijke cadeaus op een rijtje gezet!

Heb je altijd al gedroomd om een Ferarri ritje te maken voor je verjaardag of een wellicht vlucht in een helikopter? Ook zou je iemand met zo een droom blij kunnen maken en dit hen als cadeau doen! Zoek en kies een cadeau uit vanuit onze geweldige categorieën hieronder en geef een vriend, familielid, kennis of lekker jezelf een dag die jij of hun nooit meer zullen vergeten!

Koop een Golden Moments voucher en beleef een spannende en avontuurlijke ervaring! Dit zijn de leukste cadeaus om te beleven!

Als je niet zeker bent wat je iemand moet geven? Ga dan voor een Golden Moments cadeau-bon en laat degene zelf een ervaring kiezen! Onze cadeaubonnen kunnen worden gebruikt voor elke Golden Moments product en zijn voor een jaar geldig! Zo kan die persoon zelf zijn/haar cadeau-bon gebruiken voor wanneer die het echt nodig heeft.

Of wil je toch liever een relax dag cadeau doen? Browse door onze producten hier ...
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by