Maakt dromen waar al 21 jaar | 1999-2021
Winkelwagen

BodyFlying Hückelhoven

Internationale experience : Duitsland

U krijgt een pak, helm en handschoenen aan, het instructie filmpje is net afgelopen, en daar staat u dan voor de enorme windtunnel met een luchtstroom van 200km/h...

Durft u mee te gaan met deze Bodyflying experience van Golden Moments? Staat u stevig genoeg in uw schoenen?
  • Onze prijs €79,00
  • Aantal:
BodyFlying Hückelhoven

BodyFlying Hückelhoven:  

Uw experience
Vervul nu een droom die al net zo lang bestaat als de mens zelf….vliegen!

Bij Bodyflying zorgt een grote propellor voor een verticale luchtstroom tot wel 200 km/h, waar mensen op kunnen vliegen.

U heeft hiervoor geen enkele ervaring nodig. Voordat u gaat vliegen krijgt u eerst een korte introductiefilm te zien, waarna u de techniek kunt oefenen. Daarna krijgt u de speciale BodyFlyer-Outfit, bestaande uit een vliegpak, helm, bril en handschoenen. Uw instructeur begeleidt u tijdens uw vlucht.

Belangrijke informatie
Voor deze experience geldt een minimum leeftijd van 8 jaar. Een goede conditie en een maximaal gewicht van 95 kg zijn vereist. Ook is het adviseerbaar om contactlenzen te dragen in plaats van een bril, omdat een bril niet onder de veiligheidsbril past.

Het weer
Deze experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw experience contact op met de locatie.

Duur van de experience
De experience begint met een theoretische uitleg van ongeveer 45 min. Hierna wordt er ongeveer 5 minuten gevlogen. Dit kan tegen betaling van te voren uitgebreidt worden met extra sessie(s) van 5 minuten.

U en hoeveel anderen
Een experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw experience.

Toeschouwers
Toeschouwers zijn welkom en mogen de experience bekijken.

Kleding
De kledingvoorschriften zijn slechts een advies. Ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience sportschoenen mee te nemen. Op de locatie krijgt u de beschikking over een speciale BodyFlyer-Outfit. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid
We adviseren u dat data in het weekend populair zijn en dat u ruim van tevoren dient te reserveren.

Locatie
De experience vindt plaats in Hückelhoven, Duitsland (ongeveer 40 km van Aachen). 

Code : P30179

BodyFlying Hückelhoven:

Zie locaties

BodyFlying Hückelhoven: Reviews

Gemiddeld oordeel
8.3 / 10

bodyflying
Een hele leuke ervaring gehad..
Sharon
7 / 10

Geweldig!
Heel apart om zo boven de grond te vliegen! Echt skydiven zou ik nooit durven, maar dit is een zeer goed en leuk alternatief!
Karen
9 / 10

Een dikke 9!
Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij.
Anneleen de Swart
9 / 10

BodyFlying Hückelhoven: Reactie

Titel:
Reactie:
Uw naam
Uw e-mail
Score:
Voer de volgende code in

BodyFlying Hückelhoven: Beschikbaarheid

We adviseren u dat data in het weekend populair zijn en dat u ruim van tevoren dient te reserveren.

BodyFlying Hückelhoven: Fun Facts

In de 10de eeuw trachtten de Chinezen te skydiven. Wat de Chinezen toen probeerden staat nu bekend als basis diven. Ze sprongen namelijk van rotsen of andere formaties om vervolgens rustig naar de grond af te dalen. Leonardo Da Vinci heeft zelfs over het skydiven een schilderij gemaakt waarop een piramide vormige parachute te zien is op een houten frame.

Het bodyflying dat we nu kennen als een actieve sport is echter veel recenter ontstaan. Aan het einde van de 18de eeuw sprong de Fransman Jacques Garnerin van zijn heteluchtballon en op weg naar beneden liet hij alllerlei verschillende stunts zien voordat hij weer zachtjes en veilig landde. In de 19de eeuw waagde de eerste vrouw de sprong, Katie Paulus uit Duitsland staat nu bekend om haar vaardigheden in het skydiven.

Net als de fransman Jacques Garnerin en de Duitse Katie Paulus kunt u met deze bodyflying experience ook ervaren hoe het voelt om te skydiven! Heeft u ook de moed om de wind te trotseren?

BodyFlying Hückelhoven: Not sure yet

BodyFlying Hückelhoven: Voowaarden

Voor deze experience geldt een minimum leeftijd van 8 jaar. Een goede conditie en een maximaal gewicht van 95 kg zijn vereist. Ook is het adviseerbaar om contactlenzen te dragen in plaats van een bril, omdat een bril niet onder de veiligheidsbril past.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €79,00
  • Aantal:

BodyFlying Hückelhoven: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by