Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering

Sales promotions

Ontdek de mogelijkheden met onze sales promotions!

 

Wie zijn wij:

Golden Moments bestaat uit een team van 'belevenis jagers' die belevenissen zoals: proeverijen, bungee jumping, massages, vliegtuiglessen, workshops, circuit rijden en paragliding aanbieden. Ons team bestaat uit een 30tal werknemers die ervoor zorgen dat Golden Moments tot de marktleider(s) behoort op 15 Europese markten en de consument in totaal een assortiment van 12000 experiences kan aanbieden.Deze grote aanwezigheid in combinatie met een groot productaanbod maakt ons uniek. Samenwerken met ons is kiezen voor 15 jaar ervaring en service!

Wat kunnen wij voor u doen? Ons bedrijf is invloedrijk vanwege zijn enorme markt en het aantal leveranciers neemt nog steeds toe in Europa. Wij hebben een uitstekende kennis van onze markten, ons team bestaat uit Europese inwoners, en we hebben de know-how om een succesvol programma op te stellen.

Wat bieden wij aan:

Wij stellen u onze expertise, know-how en ervaring ter beschikking. Wij ontwikkelen voor u sales promotions die volledig is aan gepast aan uw eisen inzake budget, klanten, imago, behoeften, enz. 
We creëren een op maat gemaakte website, ontwikkelen een uniek evenement, bieden u onze leveranciers aan zodat u zeker bent van een kwaliteitsvolle service, enz. Kortom, we stellen alles ter beschikking zodat we u de perfecte sales promotions kunnen aanbieden.

Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via telefoon, e-mail of online chat.


Hieronder twee voorbeelden van recente sales promotions

Recente sales promotions zijn ontstaan door een samenwerking met Nokia. 
Nokia zocht een bedrijf dat snel een resultaten kon realiseren voor het 'Lumia' assortiment. Deze campagne was operationeel na slechts 7 dagen!

Het doel van de campagne was als volgt: Elke consument die een Nokia Lumia kocht kreeg daarbij een code die moest geacitveerd worden ophttp://www.nokiaamazingdays.com. Na de activatie wist de klant onmiddellijk of zijn nummer tot de winnende vouchernummers behoorde. Indien dit het geval was kon de consument kiezen uit een 60tal activiteiten in Engeland en Noord-Ierland ter waarde van £80.

De campagne was een daverend succes en is daardoor uitgebreid naar andere landen waar Golden Moments ook actief is.


Dit is een ander voorbeeld van recente sales promotions in samenwerking met Klix (Mars)

KLIX® automatische verdelers is een onderdeel van de Mars groep. Het doel van de sales promotions was om de consumptie van een nieuw drankformaat aan te moedigen.

De campagne werkte op dezelfde manier als die van Nokia. De consument kreeg een code die hij daarna kon activeren op http://www.klixluckycups.co.uk, die ontwikkeld werd door Golden Moments.We zijn ons ervan bewust dat sales promotions op vele manieren gerealiseerd kunnen worden.

Het verhogen van uw omzet en uw marges is mogelijk met behulp van verschillende programma's:

Klanten loyaliteit

Teambuilding

Uw werknemers motiveren: Lange termijn beloningBeloning en erkenning en Zakelijke geschenken.Hieronder enkele bedrijven die al met ons hebben samengewerkt:


Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail of online chat.

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Sales promotions?..