Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
40 Jaar In Dienst Cadeau

40 Jaar In Dienst Cadeau

Een origineel cadeau voor deze speciale gelegenheid

Op zoek naar een unieke cadeau voor jouw werknemer die 40 jaar in dienst is?
Wil jij hen voor hun loyaliteit de ervaring van zijn of haar leven geven?
Dan ben je bij Golden Moments aan het juiste adres!

40 jaar in dienst is natuurlijk niet niks, daarom moeten we dit moment vieren met iets dat niet snel vergeten wordt. Laat je dankbaarheid zien! Wat is er leuker dan een cadeautje krijgen en helemaal als het een cadeautje is wat lang herinnert zult worden?

Cadeau 40 jaar in dienst vrouw
Voor alle vrouwen die 40 jaar in dienst zijn hebben we iets in ons assortiment! Van de vrouwen die graag willen ontspannen in een van de wellness centra in Nederland of zich graag laten verwennen met een massage. Aan de andere kant hebben we voor de vrouwen die graag voor avontuur gaan ook de mogelijkheid om een ritje te maken in een Ferrari of the skydiven uit een vliegtuig. 

Cadeau 40 jaar in dienst man
Voor alle mannen die 40 jaar in dienst zijn hebben we iets bijzonders in ons brede assortiment? Van de mannen die van bier houden en graag een workshops bierproeven willen doen met zijn vrienden. Tot aan mannen die het liefst in de snelste auto of tank een ritje willen maken om hun hartje sneller te laten kloppen van adrenaline. 

Mocht jij niet vinden wat je jouw werkenemer wil geven voor hun 40ste jaar in dienst dan kan je altijd contact opnemen met de klanten service en die kunnen jou helpen jouw unieke ervaring samen te stellen!

Maak jouw keuze uit onze 40 jaar in dienst ideeën en verras de harde werker met een origineel en uniek cadeau!

Van spa&beauty, verschillende proeverijen en workshops, helikopter vliegen, zweef vliegen, skydiven, tandemspringen, een dagje zeilenl, weekendje weg naar Rome, Parijs of Londen tot zelfs een supercar als Ferrari en Lamborghini rijden! Dankzij ons breed assortiment vindt u ongetwijfeld het perfecte cadeau voor 40 jaar in dienst!

Vind hier 40 jaar in dienst cadeau :

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, 40 Jaar In Dienst Cadeau?..