Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Klantloyaliteit

Klantloyaliteit

Klantloyaliteit verhogen met een speciaal programma voor uw bedrijf!

Klantloyaliteit en behoud zijn belangrijke onderdelen van het bedrijfsleven. Loyaliteit is belangrijk en veel kost-effectiever dan het werven van nieuwe klanten. Ons geavanceerd, op punten gebaseerd, loyaliteitsprogramma is verkrijgbaar in heel Europa met een meertalige klantenservice & communicatie.

Wij bieden u verschillende soorten loyaliteitsprogramma's aan om uw klanten te belonen, die we in samenwerking met uw bedrijf ontwikkelen. Wij bezorgen u een op maat gemaakt loyaliteitsprogramma door uw loyaliteits- en budgetstrategie aan te passen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsimago wordt gereflecteerd.

Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via telefoon, e-mail of online chat.


Hieronder enkele voorbeelden van recent gerealiseerde campagnes:


Wij hielpen de Hilton Hotel keten, die ervoor gekozen heeft met ons samen te werken om hun klantenloyaliteit te verhogen.

In de praktijk ontvangt iedere gast die in een hotel van de Hilton Hotel keten verblijft een bepaalde hoeveelheid punten, die verbonden zijn aan zijn bezoek. Deze punten zijn inwisselbaar voor een belevenis van Golden Moments. De inwisseling gebeurt via een site die ontstaan is door de Golden Moments-Hilton Hotels samenwerking.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!


Havells Sylvania is een ander voorbeeld van een recente samenwerking.

Het programma is gelijkwaardig aan het Hilton Honors Hotel programma waar men een bepaald aantal punten kan omruilen op de site die ontworpen werd door de samenwerking. De site is aangepast aan de strategie van Havells Sylvania en reflecteert hun bedrijfsimago.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!

 

Golden Moments, bestaande uit een team van 30 werknemers, is leider op de markt van belevenissen. Hetgeen ons uniek maakt is dat dit leiderschap zich uitstrekt over 15 europese landen en 12000 belevenissen!

Wanneer u kiest voor Golden Moments dan kiest u voor excellente service en meer dan 15 jaar ervaring op de belevenismarkt.Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via telefoon, e-mail of online chat.

 

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Klantloyaliteit?..