Maakt dromen waar al 21 jaar | 1999-2021
Winkelwagen

Vakantie

Het is vakantie!

Wat ga jij zoal doen!

Na de oprichting in 1998, is Golden Moments in Europa de nummer 1 in het aanbieden van onvergetelijke experiences. Ons doel is om lang gekoesterde wensen en onvergetelijke ervaringen te waarborgen. Daarbij hopen wij ons met een flexibele, creatieve en toegewijde houding te onderscheiden van onze concurrentie.

De vakantie is de tijd om te ontspannen en bij te komen. Maar je moet je natuurlijk niet gaan vervelen. Wat ga je allemaal doen? Golden Moments heeft daar wel een paar ideeën over..

Wedden dat je je dan helemaal uit kan leven met de Race Experience doordeweeks of de Race Experience in het weekend? Scheuren met de meest uiteenlopende motorvoertuigen, en dit op een professioneel circuit!

Mocht ook dit niet helemaal aan je smaak voldoen kan je er ook nog voor kiezen om te leren driften met een echte rallywagen. Met de Rally Experience leer je de fijne kneepjes en door de bocht glijden een eitje.

Heb je wel eens gebungee jumped? Met Bungee Jumpen in Scheveningen, maak je er meteen een leuk dagje van!

 

Heb je nu geen idee wat voor cadeau je moet kiezen, maar moet het wel iets bijzonders zijn? Kijk dan eens naar onze keuzeboxen, welke een uitgebreide keuze bieden aan iedereen die hen ontvangt! Dus twijfel niet langer en ga naar www.goldenmoments.nl!

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by