Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering

Promotie

Verhoog uw omzet met een persoonlijk programma!


Wie zijn wij:

Golden Moments bestaat uit een team van 'experience hunters' die belevenissen zoals: bungee jumping, rij belevenissen, skydiven, workshops, vlieg belevenissen en nog veel meer aanbieden. Ons team bestaat uit ongeveer 30 werknemers die ervoor zorgen dat Golden Moments tot de marktleider(s) behoort op 15 Europese markten. De consument kan in totaal ongeveer 7500 experiences kan aanbieden.Deze grote aanwezigheid in combinatie met een groot productaanbod maakt ons uniek. Samenwerken met ons is kiezen voor 15 jaar ervaring en service!

Wat kunnen wij voor u doen? Ons bedrijf is invloedrijk vanwege zijn uitgebreide markt en het aantal leveranciers neemt nog steeds toe in Europa. Wij hebben een uitstekende kennis van onze markten, ons team bestaat uit Europese inwoners, en we hebben de know-how om een succesvol programma op te stellen.

Wat bieden wij aan:

Wij stellen u onze expertise, know-how en ervaring ter beschikking. Wij ontwikkelen voor u een verkoopsbevordering die volledig is aangepast aan uw eisen inzake budget, klanten, imago, behoeften, enz.
We creëren een op maat gemaakte website, ontwikkelen een uniek evenement, bieden u onze leveranciers aan zodat u zeker bent van een kwaliteitsvolle service, enz. Kortom, we stellen alles ter beschikking zodat we u de perfecte verkoopsbevordering kunnen aanbieden.

Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via corporate@goldenmoments.nl of 0031 208 932 719


Hieronder twee voorbeelden van recente verkoopsbevorderingen

Een recente verkoopsbevordering is ontstaan door een samenwerking met Nokia.
Nokia zocht een bedrijf die snel een verkoopsbevordering kon realiseren voor het 'Lumia' assortiment. Deze campagne was operationeel na slecht 7 dagen!

Het doel van de campagne was als volgt: elke consument die een Nokia Lumia aankocht kreeg daarbij een code die moest geacitveerd worden op http://www.nokiaamazingdays.com. Na de activatie wist de klant onmiddellijk of zijn nummer tot de winnende vouchernummers behoorde. Indien dit het geval was kon de consument kiezen uit een 60tal activiteiten in Engeland en Noord-Ierland ter waarde van £80.

De campagne was een daverend succes en is daardoor uitgebreid naar andere landen waar Golden Moments ook actief is.


Dit is een ander voorbeeld van een recente verkoopsbevordering in samenwerking met Klix (Mars)

KLIX® automatische verdelers is een onderdeel van de Mars groep. Het doel van de verkoopsbevordering was om de consumptie van een nieuw drankformaat aan te moedigen.

De campagne werkte op dezelfde manier als die van Nokia. De consument kreeg een code die hij daarna kon activeren op http://www.klixluckycups.co.uk, die ontwikkeld werd door Golden Moments.We zijn ons ervan bewust de een een verkoopsbevordering op vele manieren kan gerealiseerd worden.

Het verhogen van uw omzet en uw marges is mogelijk met behulp van verschillende programma's:

Klanten loyaliteit

Teambuilding

Uw werknemers motiveren: Lange termijn beloning, Beloning en erkenning en Zakelijke geschenken.


De onderstaande Powerpoint toont u enkele van onze projecten.Hieronder enkele bedrijven die al met ons hebben samengewerkt:


Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via corporate@goldenmoments.nl of 0031 208 932 719

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Bungee Jump - Netherlands Deze sprong is gewoon de moeite waard !!! De mensen die het nog niet hebben geprobeerd ik raad het jullie zeker aan. chaima

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Promotie?..