Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Klant is koning

Klant is koning

Beloon uw klanten voor hun loyaliteit!

Klant loyaliteit en behoud is een belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven. We weten allemaal dat loyaliteit belangrijk, en veel kost-effectiever dan het werven van nieuwe klanten. Ons geavanceerd, op punten gebaseerd, loyaliteitsprogramma is verkrijgbaar in heel Europa en met een meertalige klantenservice & communicatie.

Wij bieden u verschillende soorten loyaliteitsprogramma's aan om uw klanten te belonen, die we in samenwerking met uw bedrijf ontwikkelen. Wij bezorgen u een op maat gemaakt loyaliteitsprogramma door uw loyaliteits- en budgetstrategie aan te passen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsimago wordt gereflecteerd.

Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via telefoon, e-mail of online chat.


Hieronder enkele voorbeelden van recent gerealiseerde campagnes:


We hebben de Hilton Hotel keten, die ervoor gekozen heeft om met ons samen te werken om klantenloyaliteit te verhogen.

In de praktijk ontvangt iedere gast die in een hotel van de Hilton Hotel keten verblijft een bepaalde hoeveelheid punten, die verbonden zijn aan zijn bezoek. Deze punten zijn omruilbaar voor een experience van Golden Moments. De omwisseling gebeurt via een site die ontstaan is door de Golden Moments-Hilton Hotels samenwerking.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!


Havells Sylvania is een ander voorbeeld van een recente samenwerking.

Het programma is gelijkaardig aan het Hilton Honors Hotel programma, men krijgt een bepaalt aantal punten die men kan omruilen op een site, die ontworpen werd door de samenwerking. De site is aangepast aan de strategie van Havells Sylvania en reflecteert hun bedrijfsimago.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!

 

Golden Moments, bestaande uit een team van 30 werknemers, is leider op de markt van experiences. Hetgeen ons uniek maakt is dat dit leiderschap zich uitstrekt over 15 europese landen en 12000 experiences!

Als u kiest voor Golden Moments dan kiest u voor een excellente service en meer dan 15 jaar ervaring op de experiencemarkt.Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via telefoon, e-mail of online chat.

 

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Klant is koning?..