Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering

Klanten binden

Onze programma's zorgen ervoor dat klanten binden en uw resultaten omhoog vliegen!

 

Klanten binden is belangrijk voor een bedrijf om positieve resultate te blijven houden. Deze loyaliteit is veel kost-effectiever dan het werven van nieuwe klanten op langer termijn. Onze verschillende, geavanceerde, op punten gebaseerde, loyaliteitsprogramma's zijn verkrijgbaar in heel Europa met meertalige klantenservice & communicatie.

Wij bieden u verschillende soorten loyaliteitsprogramma's aan om uw klanten te belonen en te binden, die we in samenwerking met uw bedrijf ontwikkelen. Wij bezorgen u op maat gemaakte loyaliteitsprogramma's door uw loyaliteits- en budgetstrategie aan te passen en ervoor te zorgen dat uw bedrijfsimago wordt gereflecteerd. Dit zorgt ervoor dat klanten zich binden en niet slechts een doelstelling blijft.


Bij verdere vragen of indien u meer informatie wilt, aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail of online chat.
.


Hieronder enkele voorbeelden van recent gerealiseerde campagnes:


Wij werkten met de Hilton Hotel keten, die ervoor gekozen heeft met ons samen te werken om meer klanten te binden.

In de praktijk ontvangt iedere gast die in een hotel van de Hilton Hotel keten verblijft een bepaalde hoeveelheid punten, die verbonden zijn aan zijn bezoek. Deze punten zijn inwisselbaar voor een experience van Golden Moments. De inwisseling gebeurt via een site die ontstaan is door de Golden Moments-Hilton Hotels samenwerking.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!


Havells Sylvania is een ander voorbeeld van een recente samenwerking.

Het programma is gelijkwaardig aan het Hilton Honors Hotel programma. Men krijgt een bepaald aantal punten die men kan omruilen op een site, die ontworpen werd door een samenwerking. De site is aangepast aan de strategie van Havells Sylvania en reflecteert hun bedrijfsimago.

"Om verder te gaan naar de site," klik hier!

 


Golden Moments, bestaande uit een team van 30 werknemers, is leider op de markt van experiences. Hetgeen ons uniek maakt is dat dit leiderschap zich uitstrekt over 15 europese landen en 12000 experiences!

Als u kiest voor Golden Moments kiest u voor een excellente service en meer dan 15 jaar ervaring op de experiencemarkt.Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel niet om ons te contacteren en via telefoon, e-mail of online chat.
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Bungee Jump - Netherlands Deze sprong is gewoon de moeite waard !!! De mensen die het nog niet hebben geprobeerd ik raad het jullie zeker aan. chaima

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Klanten binden?..