Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
EXPERIENCE HUNTERS

Twee Engelsen mannen, vol avontuur, enthousiasme en energie, richtten in 1999 Golden Moments op. De identieke tweeling Steve en Paul Cheatle kregen voor het eerst een passie voor unieke ervaringen in de wereld van de paardenraces. Hun opwinding voor de sport op zo'n jonge leeftijd sprak al snel tot de verbeelding van het land en de aandacht van filmmakers, maar dat is een verhaal voor een andere dag.


Tegenwoordig bestaat het team van Golden Moments uit mensen die streven naar de opwinding en het welzijn van het leven en die ten volle te benutten met het beleven van geweldige ervaringen; ze staan gezamenlijk bekend als de Experience Hunters. Wij bieden meer dan 20.000 cadeau-ervaringen, vanuit locaties in Netherlands, Europa, Groot-Brittannië, de VS en ook daarbuiten.


Dus of u nu op zoek bent naar de ervaring van uw leven aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express, een vlucht in een straaljager, of misschien een Spa-dag of een Ferrari Supercar-circuitdag, wij hebben ze allemaal, en nog duizenden anderen belevenissen om uit te kiezen .


Koop vandaag nog een cadeau van Golden Moments, het gaat supersnel en gemakkelijk online. Met onze vouchers kunt u een persoonlijke begroeting aan de ontvanger toevoegen en alle vouchers zijn voorzien van gemakkelijke uitwisselingsflexibiliteit. Misschien bent u op zoek naar een cadeau voor de 40e verjaardag van uw beste vriend, of wilt u indruk maken op uw nieuw gevonden liefde op Valentijnsdag, een cadeau voor de vrouw met Kerstmis of bent u misschien een Super baas en wilt u zorg ervoor dat uw beloningen en incentives een schot in de roos zijn. Zoek dan niet verder, met slechts een paar klikken kunt u gemakkelijk een cadeau kopen dat echte een “Golden Moment” wordt.

Contact

 
Uw naam *
Voorkeursmethode van contact *
Uw email adres *
Uw telefoon nummer *
Uw bericht*
Bestelling Ref./Bon No.
Als u al een voucher heeft vul alle codes in zoals op uw voucher voor snellere hulp bij uw aanvraag.
Spam test 4 + 5 = ? *
Voer de volgende code in
captcha

Adres
Golden Moments Nederlands
Dept. AA1017
c/o RM Netherlands
Postbus 1048
2800 CA Rijswijk
Nederlands
Email
info@goldenmoments.nl
.
020-7153964
Openingsuren van het kantoor
maandag : 10:00-18:00
dinsdag : 10:00-18:00
woensdag : 10:00-18:00
donderdag : 10:00-18:00
vrijdag : 10:00-17:30
zaterdag : Gesloten
zondag : Gesloten
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online hulp
Hallo, Ik ben Sophie, Heeft u problemen met het vinden van het juiste product?..