Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
60ste verjaardag ideeën

60ste verjaardag ideeën

Prachtige cadeaus om te geven, maar ook om te ontvangen voor uw of uw partners 60ste jaar verjaardag.

Op zoek naar unieke verjaardagscadeaus voor iemand die zijn 60ste verjaardag viert?
Wil jij hen de ervaring van zijn of haar leven geven?
Dan ben je bij Golden Moments aan het juiste adres!

Golden moments heeft voor jou de meest unieke verjaardagcadeaus ideeën op een rijtje gezet! Onze 60 jaar verjaardag ideeën zijn geselecteerd uit ons brede assortiment. Ze zijn geschikt voor elk soort persoon. Van de actieve tot rustige 60 jarige, Golden Moments heeft het allemaal! Leuke boottochten, heerlijke relax dagjes in een spa of een leuke ballonvaart misschien?

60ste verjaardag ideeën vrouw 
Voor alle 60-jarige vrouwen hebben we iets in ons assortiment! Van de vrouwen die graag willen ontspannen in een van de wellness centra in Nederland of zich graag laten verwennen met een massage. Aan de andere kant hebben we voor de vrouwen die graag voor avontuur gaan ook de mogelijkheid om een ritje te maken in een Ferrari of te skydiven uit een vliegtuig. 

60ste verjaardag ideeën man 
Voor alle 60-jarige mannen hebben we ook veel bijzonders in ons brede assortiment. Van de mannen die van bier houden en graag een workshop bierproeven willen doen, tot aan mannen die het liefst in de snelste auto of krachtigste tank een ritje willen maken om hun hartje sneller te laten kloppen van de adrenaline. 

Mocht jij niet weten wat je jouw geliefde wil geven voor hun 60ste verjaardag dan kan je altijd contact opnemen met de klanten service en die kunnen jou helpen jouw unieke ervaring samen te stellen!

Maak jouw keuze uit onze 60 jaar verjaardag ideeën en verras de jarige met een origineel en uniek cadeau!

Kies uit deze 60ste verjaardag ideeën uw cadeau onder de volgende categorieën:

Kies uit deze 60ste verjaardag ideeën uw perfecte cadeau:

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, 60ste verjaardag ideeën?..