Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
EXPERIENCE HUNTERS

Twee Engelsen mannen, vol avontuur, enthousiasme en energie, richtten in 1999 Golden Moments op. De identieke tweeling Steve en Paul Cheatle kregen voor het eerst een passie voor unieke ervaringen in de wereld van de paardenraces. Hun opwinding voor de sport op zo'n jonge leeftijd sprak al snel tot de verbeelding van het land en de aandacht van filmmakers, maar dat is een verhaal voor een andere dag.


Tegenwoordig bestaat het team van Golden Moments uit mensen die streven naar de opwinding en het welzijn van het leven en die ten volle te benutten met het beleven van geweldige ervaringen; ze staan gezamenlijk bekend als de Experience Hunters. Wij bieden meer dan 20.000 cadeau-ervaringen, vanuit locaties in Netherlands, Europa, Groot-Brittannië, de VS en ook daarbuiten.


Dus of u nu op zoek bent naar de ervaring van uw leven aan boord van de Venice Simplon-Orient-Express, een vlucht in een straaljager, of misschien een Spa-dag of een Ferrari Supercar-circuitdag, wij hebben ze allemaal, en nog duizenden anderen belevenissen om uit te kiezen .


Koop vandaag nog een cadeau van Golden Moments, het gaat supersnel en gemakkelijk online. Met onze vouchers kunt u een persoonlijke begroeting aan de ontvanger toevoegen en alle vouchers zijn voorzien van gemakkelijke uitwisselingsflexibiliteit. Misschien bent u op zoek naar een cadeau voor de 40e verjaardag van uw beste vriend, of wilt u indruk maken op uw nieuw gevonden liefde op Valentijnsdag, een cadeau voor de vrouw met Kerstmis of bent u misschien een Super baas en wilt u zorg ervoor dat uw beloningen en incentives een schot in de roos zijn. Zoek dan niet verder, met slechts een paar klikken kunt u gemakkelijk een cadeau kopen dat echte een “Golden Moment” wordt.

Het meest memorabele cadeau dat u kunt geven voor iedere gelegenheid!

TELEFONISCH

De medewerkers van onze klantenservice staan te allen tijde klaar om al uw vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven over het best passende cadeau voor iedere gelegenheid.

ONLINE

Op onze website kunt u al onze producten bekijken, kopen, een reservering maken en antwoorden vinden op al uw vragen. Bezoek onze site en en laat u positief verrassen door ons gevarieerde aanbod.

PARTNERS

Mede dankzij professioneel advies en creatieve, verrassende ideeën worden de experiences die Golden Moments biedt gebruikt door velen van ´s werelds grootste organisaties.

OP HET WERK

Velen vooraanstaande bedrijven en organisaties maken gebruik van onze productlijn en services, om zodoende over de gehele wereld de beste experiences aan hun klanten te bieden.
Contact
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online hulp
Hallo, Ik ben Sophie, Heeft u problemen met het vinden van het juiste product?..