Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
25 Jaar In Dienst Cadeau

25 Jaar In Dienst Cadeau

Vier dit moment met een onvergetelijk cadeau!

Op zoek naar een uniek cadeau voor jouw werknemer die al 25 jaar in dienst is? Wil jij hen de ervaring van hun leven schenken? Dan ben je bij Golden Moments aan het juiste adres!

Een kwart eeuw in dienst is een bijzondere mijlpaal die gevierd moet worden met een geschenk dat lang herinnerd zal worden. Wat is er mooier dan een cadeau dat niet snel vergeten zal worden?

Cadeau 25 jaar in dienst voor vrouwen

Voor de 25-jarige vrouwelijke jubilarissen hebben we een scala aan opties in ons assortiment! Van ontspannen in een van de wellnesscentra in Nederland tot het genieten van een heerlijke massage. Voor de avontuurlijke vrouwen bieden we ook de mogelijkheid om een ritje te maken in een Ferrari of om te gaan skydiven uit een vliegtuig.

Cadeau 25 jaar in dienst voor mannen

Voor de 25-jarige mannelijke jubilarissen hebben we eveneens bijzondere opties in ons brede assortiment. Van mannen die van bier houden en graag een bierproeverij willen doen met vrienden tot mannen die hun hart sneller willen laten kloppen met een ritje in de snelste auto of een tank.

Mocht je niet het perfecte geschenk vinden voor jouw werknemer ter ere van hun 25-jarig jubileum, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag bij het samenstellen van een unieke ervaring! Kies uit onze ideeën voor 25 jaar in dienst en verras de hardwerkende jubilaris met een origineel en uniek cadeau!

Ons assortiment omvat onder andere spa & beauty-ervaringen, diverse proeverijen en workshops, helikoptervluchten, zweefvliegen, skydiven, tandemspringen, een dagje zeilen, weekendjes weg naar steden als Rome, Parijs of Londen, en zelfs het rijden in een supercar zoals een Ferrari of Lamborghini!

Dankzij ons uitgebreide aanbod vind je ongetwijfeld het perfecte cadeau voor 25 jaar in dienst.

Vind hier 25 jaar in dienst cadeaus :

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, 25 Jaar In Dienst Cadeau?..