Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Cadeau 60 Jaar

Cadeau 60 Jaar

60 jaar worden verdient een speciale verrassing!

Op zoek naar unieke verjaardagscadeaus voor iemand die zijn 60ste verjaardag viert?
Wil jij hen de ervaring van zijn of haar leven geven?
Dan ben je bij Golden Moments aan het juiste adres!

Golden moments heeft voor jou de meest unieke verjaardagcadeaus ideeën op een rijtje gezet! Onze 60 jaar verjaardag ideeën zijn geselecteerd uit ons brede assortiment en zijn geschikt voor elk persoon. Van de actieve tot rustige 60 jarige Golden Moments heeft het allemaal! Leuke boottochten, heerlijke relax dagjes in een spa of een leuke ballonvaart misschien?

Cadeau 60 jaar vrouw
Voor alle 60 jarige vrouwen hebben we iets in ons assortiment! Van de vrouwen die graag willen ontspannen in een van de wellness centra in Nederland of zich graag laten verwennen met een massage. Aan de andere kant hebben we voor de vrouwen die graag voor avontuur gaan ook de mogelijkheid om een ritje te maken in een Ferrari of the skydiven uit een vliegtuig. 

Cadeau 60 jaar man
Voor alle 60 jarige mannen hebben we iets bijzonders in ons brede assortiment? Van de mannen die van bier houden en graag een workshops bierproeven willen doen met zijn vrienden. Tot aan mannen die het liefst in de snelste auto of tank een ritje willen maken om hun hartje sneller te laten kloppen van adrenaline. 

Mocht jij niet weten wat je jouw geliefde wil geven voor hun 60ste verjaardag dan kan je altijd contact opnemen met de klanten service en die kunnen jou helpen jouw unieke ervaring samen te stellen!

Maak jouw keuze uit onze 60 jaar verjaardag ideeën en verras de jarige met een origineel en uniek cadeau!

Topproducten in nabijgelegen landen...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Cadeau 60 Jaar?..