Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Meer omzet genereren

Meer omzet genereren

Meer omzet genereren met een op maat gemaakt programma voor uw bedrijf!

  

Wie zijn wij:

Golden Moments is een team van 'experience hunters' die belevenissen zoals supercar ritten, ballonvluchten, massages, helikoptervluchten, workshops, proeverijen en nog veel meer aanbiedt. Ons team bestaat uit een 30tal werknemers die ervoor zorgen dat Golden Moments tot de marktleider(s) behoort op 15 Europese markten en de consument een assortiment van 12000 experiences kan aanbieden. Deze grote aanwezigheid in combinatie met een groot aanbod van Europese belevenissen maakt ons uniek. Samenwerken met ons is kiezen voor 15 jaar ervaring en service in heel Europa!

Wat kunnen wij voor u doen? Ons bedrijf is invloedrijk vanwege zijn uitgebreide markt en het aantal leveranciers neemt nog steeds toe in Europa. Wij hebben een uitstekende kennis van onze markten met ons team dat bestaat uit Europese werknemers en we hebben de know-how om een succesvol programma op te stellen.

Wat bieden wij aan:

Wij stellen u onze expertise, know-how en ervaring ter beschikking. Wij ontwikkelen voor u een programma dat volledig is aangepast aan uw eisen inzake budget, klanten, imago, behoeften, enz. Wij creeëren een op maat gemaakte website, ontwikkelen een uniek evenement en bieden u onze leveranciers aan zodat u zeker bent van kwaliteitsvolle service. Kortom, we stellen alles ter beschikking zodat u meer omzet kunt genereren.


Bij verdere vragen of indien u meer informatie wil, aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail of online chat.


Wij zijn ons ervan bewust dat meer omzet genereren op vele manieren gerealiseerd kan worden.

Het verhogen van uw omzet en uw marges is mogelijk met behulp van verschillende programma's:

Klantloyaliteit

Teambuilding

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Meer omzet genereren?..