Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen
Delights Box | De gelukkige kiest zelf de experience!

Delights Box

Vindt u het lastig om een geschikt cadeau voor iemand te vinden en weet u niet precies wat deze persoon leuk vindt? Geef hem/haar dan een Golden Moments Delights Box cadeau! Laat hem/haar kiezen uit meerdere experiences en bezorg ze de dag van hun leven.

De Delights Box bestaat uit experiences zoals gave experiences als het rijden in een Lamborghini Diablo VT of een helikoptervlucht over uw eigen leefomgeving. Het is ook mogelijk om deel te nemen aan workshops of een romantisch diner voor twee. Voor ieder wat wils en zowel jong als oud doet u een plezier met het geven van de Golden Moments Dreams Box!

LET OP!
Sommige experiences hebben bepaalde restricties zoals gewicht, leeftijd of lengte. Zorg er daarom voor dat u eerst de restricties checkt voor u een experience aanschaft om zo teleurstelling te voorkomen. U kunt natuurlijk ook de klanten service contacteren indien u nog verdere vragen heeft..
  • Onze prijs€149,99
  • Aantal:

Golden Moments Delights Box

De Delights Box bevat de volgende experiences:

Golden Moments Delight Box

De Delights Box bevat de volgende buitenlandse experiences:

Product code : DELGOL

  • Onze prijs €149,99
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Delights Box?