Maakt dromen waar al 20 jaar | 1999-2019
Winkelwagen
25 jaar in dienst

25 jaar in dienst

Tegenwoordig is het niet meer vanzelfsprekend dat een werknemer 25 jaar in dienst is omdat er veel sneller gewisseld wordt van baan. Beloon daarom uw werknemer voor zijn jarenlange trouw en inzet voor uw bedrijf met een zilveren jubileum experience van Golden Moments.

De kosten van het inwerken van een nieuwe werknemer zijn vele malen hoger dan het behouden van een werknemer, zorg daarom voor een gepast geschenk waar uw waardering voor de werknemer uit blijkt.

Verschillende individuele studies hebben aangetoond dat het erkennen van de waarde van uw personeel zorgt voor een grote stimulans. Werknemers die 25 jaar in dienst zijn en hier voor worden beloond zullen een grotere verbondenheid met uw bedrijf voelen. Dit komt uw bedrijf en de klantrelaties ten goeden.

Golden Moments helpt u het perfecte geschenk te vinden waar de waardering voor uw werknemer uit blijkt. Door ons grote aanbod door heel Europa met meer dan 7000 experiences al vanaf €25,- zijn wij in staat de meest geschikte beloning voor uw werknemer te vinden.

De vouchers en giftboxen van Golden Moments kunnen gemakkelijk gepersonaliseerd worden met uw bedrijfslogo, een gepersonaliseerde boodschap en zelfs een videoboodschap.


Heeft u nog verdere vragen of zou u graag willen weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, aarzel niet om ons te contacteren via corporate@goldenmoments.nl of 0031 208 932 719

Kies uit een van deze onvergetelijke experiences...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Zakelijke hulp
Chat met Steve over 25 jaar in dienst. Hij heeft al meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van Europese B2B oplossingen. Hij kan helpen om uw doelen om te zetten in echte bedrijfsresultaten.