Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Ferrari 360 Modena rijden voor 40 min

Ook mogelijkheid voor 20 en 30 minuten rijden.

De 360 krijgt zijn naam van zijn 3,6 liter V8-motor die 400 PK produceert, accelereert van 0-100 km/u in 4,3 seconden en een topsnelheid heeft die tegen de 300 km per uur ligt!
Voorgesteld in 1999 als de opvolger van de Ferrari F355 en ontworpen door Pininfarina, was de 360 de eerste volledig uit aluminium gebouwde carrosserie van Ferrari.
Deze 6-bak handgeschakelde 360 Modena komt uit 2001.
Hij heeft een fantastische wegligging op hoge snelheid. De acceleratie en het geluid van de 360 Modena zijn een waar genot voor de liefhebber. Ervaar tijdens de rit waartoe hij in staat is. Na de instructie mag u zelf achter het stuur plaats nemen en gaat u samen met onze instructeur de openbare weg op. Veel plezier en geniet van de rit!
  • Onze prijs €209,00
  • Aantal:
Ferrari 360 Modena 40 min

Ferrari 360 Modena rijden voor 40 min:  

De belevenis

De Ferrari 360 Modena heeft een fantastische wegligging op hoge snelheid. De acceleratie en het geluid van de 360 Modena zijn een waar genot voor de liefhebber. Ervaar tijdens de rit waartoe hij in staat is. Na de instructie mag u zelf achter het stuur plaats nemen en gaat u samen met onze instructeur de openbare weg op. Veel plezier en geniet van de rit!

Tijdens deze belevenis krijgt u een uitgebreide uitleg en begeleiding door een evaren instructeur en aan het einde van de belevenis ontvangt u een klein aandenken!

Belangrijke informatie

- Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig rijbewijs B

- U moet maximaal 2.05 m zijn

Het weer

Het Ferrari rijden is enigzins afhankelijk van het weer. Bij regenval wordt er gewoon gereden, maar indien het te gevaarlijk is, kan Celebrations Autoverhuur de rit verzetten. Denk daarbij aan sneeuw, ijzel op de weg en dermate regenval dat er geen zicht meer is.

Duur

De belevenis duurt rond de 40 min. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 10 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn. De instructie en het nemen van een foto zijn niet inbegrepen in de rijtijd dus komen er rond de 5 minuten bij.

Deelnemers

Deze belevenis is geldig voor één persoon. Een passagier is niet mogelijk aangezien er altijd een instructeur meerijdt om alles in goede banen te lijden.

Kleding

Comfortabele kleding en schoenen volstaat voor deze belevenis. 

Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van deze belevenis is afhankelijk van de locatie en dag, maar doorgaans van 10.00 uur tot 16.30/17.00 uur.

Locatie

De locaties zijn in Utrecht, Zoetermeer, Breda, Roosendaal, Den Bosch, Alkmaar, ’t Harde, Zwolle, Teuge, Amersfoort, Cuijk of Venlo in Nederland. Brasschaat en Heusden-Zolder (niet het circuit) in België.

Code : NL10015385

Ferrari 360 Modena rijden voor 40 min:

Ferrari 360 Modena rijden voor 40 min: Beschikbaarheid

De beschikbaarheid van deze belevenis is afhankelijk van de locatie en dag, maar doorgaans van 10.00 uur tot 16.30/17.00 uur.

Ferrari 360 Modena rijden voor 40 min: Fun Facts

Ferrari 360 Modena rijden voor 40 min: Not sure yet

Ferrari 360 Modena rijden voor 40 min: Voowaarden

- Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig rijbewijs B
- U moet maximaal 2.05 m zijn
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €209,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Ferrari 360 Modena rijden voor 40 min?