Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen
Excellence Box | De ideale oplossing als u niet weet wat u moet geven!

Excellence Box

Vindt u het lastig om een geschikt cadeau voor iemand te vinden en weet u niet precies wat deze persoon leuk vindt? Geef hem/haar dan een Golden Moments Excellence Box cadeau! Laat hem/haar kiezen uit meerdere experiences en bezorg ze de dag van hun leven.

De Excellence Box bestaat uit experiences vol actie en avontuur, maar ook uit heerlijke proeverijen en relaxte dagjes op het water. Voor ieder wat wils en zowel jong als oud doet u een plezier met het geven van de Golden Moments Excellence Box!

LET OP!
Sommige experiences hebben bepaalde restricties zoals gewicht, leeftijd of lengte. Zorg er daarom voor dat u eerst de restricties checkt voor u een experience aanschaft om zo teleurstelling te voorkomen. U kunt natuurlijk ook de klanten service contacteren indien u nog verdere vragen heeft.
  • Onze prijs€199,99
  • Aantal:

Golden Moments Excellence Box

De Excellence Box bevat de volgende buitenlandse experiences

Product code : excgol

  • Onze prijs €199,99
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Excellence Box?