Maakt dromen waar al 20 jaar | 1999-2019
Winkelwagen
Kerstcadeau voor hem

Kerstcadeau voor hem

Het meest originele kerstcadeau voor hem!

Vindt u het ook zo moeilijk een leuk en origineel kerstcadeau voor hem te vinden? Golden Moments heeft voor u de perfecte cadeaus uitgezocht! Voor een rit kunt u kiezen uit bekende automerken zoals Ferrari, Lamborghini, Porsche, Audi en Subaru!

Niet zo wild van rijden? Ga dan gewichtloos in een windtunnel zweven met indoor skydiving van Golden Moments. Ervaar hoe het voelt om een vogel te zijn en zweef in de lucht. Wilt hij toch meer snelheid in de lucht? Onze straaljager vliegen belevenissen zijn het zeker waard!

Ga rustig een weekendje weg in de natuur en vergeet alle stress met een heerlijk golf arrangement in een vier sterren hotel inclusief ontbijt en diner. Kom helemaal tot rust en leer golfen!

Bij bestelling krijgt u een gratis gepersonaliseerde e-cadeaubon!

Vind hier het perfecte kerstcadeau voor hem:

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Kerstcadeau voor hem?