Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering

Lamborghini Diablo VT 30 min

Avontuurlijke Rijervaring & perfect cadeau voor Lamborghini fans!

Bent u de ultieme Lamborghini-fan? Heeft u altijd al willen weten hoe het voelt om in een Italiaanse superauto te rijden? Zo ja, dan is Golden Moments dé plek voor u!

De Lamborghini Diablo VT, de snelste auto bij zijn debuut in 1990, haalde indrukwekkende snelheden van 325 kilometer per uur. Deze indrukwekkende auto is niet alleen snel, maar ook buitengewoon uniek, aangezien Lamborghini slechts 2.903 exemplaren heeft geproduceerd.

Dit is uw kans om zelf achter het stuur van een Lamborghini Diablo VT te stappen en 30 minuten lang het ultieme rijplezier te ervaren! Of u nu een doorgewinterde bestuurder bent of uw eerste rijles wilt nemen, deze ervaring biedt een onvergetelijke gelegenheid om de kracht en klasse van de Lamborghini Diablo VT te ervaren.

Heeft u nog geen rijbewijs? Geen zorgen! Het is zelfs mogelijk om uw eerste rijervaring op te doen in deze iconische auto, begeleid door ervaren instructeurs die uw rit nog specialer maken.

Wacht niet langer en maak uw dromen waar door plaats te nemen achter het stuur van de auto van uw dromen. Met Golden Moments wordt uw rijervaring een onvergetelijk avontuur vol snelheid, stijl en sensatie. Stap in en ervaar de opwinding van het rijden in de legendarische Lamborghini Diablo VT!
  • Onze prijs €180,00
  • Aantal:
Lamborghini Diablo VT 30 min
Lamborghini Diablo VT 30 min
Lamborghini Diablo VT 30 min
Lamborghini Diablo VT 30 min
Lamborghini Diablo VT 30 min

Lamborghini Diablo VT 30 min:  

Jouw ervaring

Een jongensdroom voor velen, rond rijden in een Lamborghini! Het is nu mogelijk om jouw eerste rijles te nemen in een Lamborghini en de kracht te voelen van deze 500pk verbazingwekkende motor. Je kan ook zonder een rijbewijs als passagier in deze Italiaanse krachtpatser stappen en van deze ervaring genieten. Natuurlijk is deze ervaring ook mogelijk als je gewoon een rondje wilt rijden in deze krachtpatser maar let op, deze ervaring vindt plaats op de openbare weg, dus de boetes zijn voor eigen rekening!

Belangrijke informatie

Om deel te nemen aan deze ervaring is geen rijbewijs nodig maar eigen risico vereist.

Het weer

Deze ervaring is niet afhankelijk van het weer.

Duur van de ervaring

Jouw ervaring duurt ongeveer 30 minuten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw experience soms kan uitlopen.

Jij en hoeveel anderen?

Tijdens deze individuele ervaring zal je niet worden afgeleid. De begeleiding staat alleen voor jou klaar en zorgt dat dit een ervaring is om nooit te vergeten.

Toeschouwers

Helaas is deze ervaring niet geschikt voor toeschouwers om bij te wonen. Je kan uiteraard wel een tweede voucher bestellen.

Kleding

Wij adviseren jou om voor deze Lamborghini Diablo VT ervaring prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij jou bij jouw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze Lamborghini Diablo VT ervaring is het hele jaar door beschikbaar. Locatie Heerhugowaard.

Code : FERLAM

Lamborghini Diablo VT 30 min:

Zie locaties

Lamborghini Diablo VT 30 min: Beschikbaarheid

Deze Lamborghini Diablo VT experience is het hele jaar door beschikbaar.

Lamborghini Diablo VT 30 min: Fun Facts

Ferrucio Lamborghini is op 28 april 1916 geboren in het kleine Italiaanse plattelandsdorpje Renazzo di Cento. Al vanaf zijn jonge jaren was hij duidelijk aangetrokken door alles wat mechanisch was. Hij voelde dan ook meer voor een leven als technisch medewerker dan als boer. Het duurde niet lang voordat hij zijn dorp verliet en naar Bologna vertrok, daar haalde hij een werktuigbouwkunde diploma.

Vlak daarna brak de 2e wereldoorlog uit en moest ook hij in het Italiaanse leger. Hij werd gelegerd op het eiland Rhodos waar hij, gezien zijn technische achtergrond, als onderhoudsmonteur voor voertuigen aan de slag gezet werd. Zelfs toen het eiland door de geallieerden terugveroverd werd werden zijn talenten erkend en werd hij aan het repareren van hun voertuigen gezet. Toen de oorlog over was ging Lamborghini tractoren produceren dit om zijn land weer op de been te helpen na de desastreuse oorlog.

Aan het begin bouwde hij zijn tractoren van reserve onderdelen en andere materialen die hij van oude leger basis haalde. En zo is het allemaal begonnen. Na het werken voor Ferrari en Masterati begon hij zijn eigen bedrijf en dat groeide door tot wat het nu is. Een fabriek waar 's werelds mooiste en snelste sportauto's geproduceerd worden.

Lamborghini Diablo VT 30 min: Not sure yet

Lamborghini Diablo VT 30 min: Voowaarden

Om deel te nemen aan deze Lamborghini Diablo VT experience is geen rijbewijs en eigen risico vereist.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 10000 ervaringen in Europa, UK en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €180,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Lamborghini Diablo VT 30 min?..