Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Spannende kerstcadeau voor je vriend

Spannende kerstcadeau voor je vriend

Een leuk kerstcadeau voor je vriend vind je bij Golden Moments!

Het is weer de tijd voor het jaar om voor kerstcadeautjes te gaan shoppen. Dit jaar wil je niet een normaal kerstcadeautje jouw vriend onder de kerstboom leggen. In plaats daarvan wil je hem wat spannends laten beleven maar je weet niet wat? Bekijk bij Golden Moments naar onze brede selectie aan unieke en avontuurlijke ervaringen voor die stoere gozer. 

Als hij een race fan is van Formule 1 of NASCAR laat hem dan rijden in een supercar als een Ferrari of Audi A8. Of geef hem een slipcursus waarmee zie door alle bochten heen kan driften. Of misschien wil hij liever in de lucht vliegen met in luchtballoon of juist zelf altijd al gedroom heeft van vliegen in een vliegtuig. Houdt hij liever van watersporten? Ga dan voor een les surfen of de wat extremere versie, kitesurf. 

Als je niet zeker bent van wat je jouw vriend moet geven 25 December. Ga dan voor een Golden Moment giftcard. Hiermee kan hij zelf een ervaring kiezen! De voucher kan gebruikt worden op allerlei soorten producten en is een jaar lang geldig. Dus kan hij zelf kiezen wanneer hij de cadeau-bon wil gebruiken. 

Kies hier een leuk kerstcadeau voor je vriend:

Topproducten in nabijgelegen landen...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Spannende kerstcadeau voor je vriend?..