Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Barcelona card 4 dagen

Internationale experience : Spanje
Ontdek veel van Barcelona´s culturele en andere activiteiten gratis of met een leuke korting.
  • Onze prijs €56,00
  • Aantal:
Barcelona card 4 dagen

Barcelona card 4 dagen:  

Barcelona Card  City card - 4 dagen

Ontdek veel van Barcelona´s culturele en andere activiteiten gratis of met korting, met de Barcelona card. U kunt de trein van en naar het vliegveld gebruiken, en genieten van gratis toegang tot sommige stadsmuseau met meer dan 70 kortingen. 

Wat is er inbegrepen

In Barcelona kunt u de beste werken van Gaudí zien in de Sagrada Família, La Pedrera and La Casa Batlló, herleef de overwinningen van de voetbalclub Barça en geniet samen met uw kinderen in de Golondrinas bootjes of in de dierentuin. Ontdek de wonderen in het Museu Nacional d´Art de Catalunya en andere musea. U kunt dit doen en veel, veel meer, gratis of tegen verlaagde prijs met de Barcelona card.

Met slechts één kaart bent u in staat om gratis te reizen met de metro, bus, Catalaanse spoorwegen (FFGC), trams en zelf met de vliegveld trein. U bespaart tijd en geld omdat u ook gratis of met korting naar Barcelona´s meest belangrijke musea en vele andere interessante plekken zoals, clubs, shops, restaurants, tours, entertainment en andere services.

Toegang tot musea zoals, Museu Nacional d´Art de Catalunya, Fundació Joan Miró, Fundació A. Tàpies, musea die onderdeel zijn van het museu d´Història de la Ciutat, Museu d´Art Contemporani de Barcelona , Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, Museu del Modernisme Calatà, Museu Egipci de Barcelona en veel meer. Bekijk de lijst hier.

gratis reizen met openbaar vervoer: Barcelona metro en stadsbussen gerund door Transports Metropolitans de Barcelona, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya en provinciale treinen, trams, Barcelona vliegveld trein en Renfe provinciale treinen zone 1.

Gids in zes talen (Engels, Catalaans, Spaans, Frans, Duits en Italiaans) inclusief informatie over gratis deals en kortingen met de locatie op de stadskaart.

Kaart van Barcelona´s metro netwerk.

Geldigheid

Gratis toegang en kortingen zijn alleen geldig wanneer de kaart is geactiveerd en alleen tijdens de geldigheid van het product. De Barcelona card is geldig voor vier dagen ( kalenderdagen, geen 24uur periode).

Inzamelpunt

U kunt uw Barcelona city card afhalen van de volgende VVV-kantoren: (dagelijks geopend van 09:00 tot 20:00. Gesloten op 1 January and 25 December)

Pl. Catalunya: plaça de Catalunya, 17-S.

Pl. Sant Jaume: Ciutat, 2 (Dagelijks geopend: Maandag tot Vrijdag: van 08:30 tot 20:30 en op Zaterdag van 09:00 tot 19:00 op Zondagen en vakantiedagen: 09:00 tot 14:00).

Vliegveld, Terminals T1 and T2: aeroport de Barcelona.

Sants Station: pl. Països Catalans s/n.

Mirador de Colom: plaça Portal de la Pau, s/n.

Plaça Espanya: plaça Espanya,  s/n - Avinguda Maria Cristina (Dagelijks geopend 09:00 tot 15:00. Juli-September, dagelijks van 08:30 tot 19:30).

Sagrada Familia: plaça de la Sagrada Família (Dagelijks geopend van 09:00 tot 15:00. Juli-September , dagelijks van 08:30 tot 19:30)

Code : ES10015043

Barcelona card 4 dagen:

Zie locaties

Barcelona card 4 dagen: Beschikbaarheid

Barcelona card 4 dagen: Fun Facts

Barcelona card 4 dagen: Not sure yet

Barcelona card 4 dagen: Voowaarden

Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €56,00
  • Aantal:

Barcelona card 4 dagen: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Barcelona card 4 dagen?