Maakt dromen waar al 21 jaar | 1999-2021
Winkelwagen

Onmiddelijke eBon Bezorging

Gift Experience Voucher Bezorging

De snelste bezorging is onze email voucher optie, deze wordt meteen verzonden (denk eraan om sales@goldenmoments.com toe te voegen aan uw veilige ontvanger lijst zodat we niet worden gezien als spam!)

Bestelling voor vouchers die ontvangen worden voor 16.30 uur zullen verzonden worden op dezelfde dag en bezorgd worden met TNT post. Deze zal u in de meeste gevallen de volgende dag ontvangen. Echter, het kan voorkomen dat dit niet het geval is en daarom vragen wij u om 2-4 dagen toe te staan voor de bezorging.

Bestellingen die na 16.30 uur geplaatst worden, tijdens het weekend of op een feestdag zullen de volgende werkdag na u toegestuurd worden.

Bloemen, geschenkmanden, wijn bestellingen, etc.
Bezorging varieert per product, kijk alstublieft goed de product details webpagina na op de website voor bezorg informatie en bezorgingsvoorwaarden. Wij doen ons uiterste best om uw cadeau op tijd te bezorgen. In bijzondere gevallen die buiten ons omgaan zoals stakingen van de post of overmacht zijn wij niet aansprakelijk voor de vertraging.

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by