Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering

Gepersonaliseerde Krant Geboortedag

Kies jouw datum
Kies jouw krant
Geboortedag Krant

Heeft u wel eens het nieuws op uw geboortedag willen weten?

Misschien presenteerde Darwin zijn evolutie theorie of vond Albert Einstein zijn beroemde wiskundige formule uit. Met deze historische krant kunt u erachter komen welke gebeurtenissen er plaats vonden op uw geboortedag!

Wij bieden u nu de mogelijkheid om een authentieke krant van uw geboortedatum, uw huwelijksdatum of een andere belangrijke datum uit dde geschiedenis. De krant is geen kopie van een ander exemplaar maar het originele van de gekozen datum. Met de krant krijgt u ook een authenticiteitscertificaat. Dit wordt bij u thuis geleverd in een map met de titel "Toen in de pers", maar deze kan ook gepersonaliseerd worden door dit aan te geven wanneer u de voucher activeert.

Schenk nu uw geliefde een origineel en ontroerend geschenk!
  • Onze prijs €68,00
  • Aantal:
Gepersonaliseerde Krant Geboortedag
Gepersonaliseerde Krant Geboortedag
Gepersonaliseerde Krant Geboortedag
Gepersonaliseerde Krant Geboortedag

Gepersonaliseerde Krant Geboortedag:  

Het cadeau

Wat gebeurde er eigenlijk op de dag van uw geboorte? Werden er toen grote ontdekkingen gedaan? Of was het een dag om nooit te vergeten? Ontdek welke wonderbaarlijke of memorabele gebeurtenissen er op de dag van uw geboorte plaatsvonden met deze krant!
 
Zodra u bij ons een krant van uw geboortedag bestelt of wilt bestellen zullen wij nagaan welke kranten er beschikbaar zijn van deze datum. De krant wordt dan binnen 5 à 10 werkdagen thuisbezorgd.
 

Inhoud

Deze krant verschilt niet veel met de andere van een wat mindere prijs. Het enige verschil is dat deze krant met een speciale boodschap kan worden gedrukt. Hierdoor is het dus nog persoonlijker en specialer!

Wat was er in het nieuws toen u geboren werd? Van vrijwel iedere datum vanaf 1910 tot heden kan er een krant geleverd worden waarbij u kan denken aan grote landelijke dagbladen zoals de Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen, Het Volk, Volksgazet, Le Matin, Le Rappel, etc. De krant wordt in een speciale verpakking geleverd tezamen met een personalisatie in Gouden letters.
 

Bezorging

U krijgt uw krant binnen 5 à 10 werkdagen thuisbezorgd. Vlak voor de feestdagen kan de levertijd langer zijn.
 

Extra informatie

Van verschillende data vanaf 1910 tot nu zijn meerdere landelijke en regionale dagbladen beschikbaar. Bel altijd eerst onze klantenservice om te vragen naar de beschikbaarheid van uw specifieke datum. 
Code : BE0113

Gepersonaliseerde Krant Geboortedag:

Gepersonaliseerde Krant Geboortedag: Beschikbaarheid

Gepersonaliseerde Krant Geboortedag: Fun Facts

Gepersonaliseerde Krant Geboortedag: Not sure yet

Gepersonaliseerde Krant Geboortedag: Voowaarden

U krijgt uw krant binnen 5 à 10 werkdagen thuisbezorgd. Vlak voor de feestdagen kan de levertijd langer zijn.

  • Onze prijs €68,00
  • Aantal:

Gepersonaliseerde Krant Geboortedag: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Gepersonaliseerde Krant Geboortedag?..