Maakt dromen waar al 21 jaar | 1999-2021
Winkelwagen
Wat te doen op Valentijnsdag - Door Tim (Experience Hunter)

Wat te doen op Valentijnsdag - Door Tim (Experience Hunter)

Leuke uitjes en cadeaus voor u en uw vriend of vriendin

Het leven op een roze wolk is ontzettend leuk en alles gaat voorspoedig, maar als je zoals ik al enige tijd een vaste vriendin hebt en met kerst net achter de rug zijn de meeste cadeautjes al wel vergeven. Tijd om op zoek te gaan naar echt iets unieks en speciaals, een experience!

Mijn vriendin en ik hebben een gezamelijk hobby en zijn daardoor vaak door de week en in het weekend samen op pad. Dit zorgt er ook voor dat we graag hetzelfde soort uitje plannen en er dus niet echt meer een verassingselement is als we iets gaan doen, we zoeken het immers altijd samen uit. Ik heb besloten om dit jaar iets buiten onze hobby om te doen en een dagje Amsterdam gepland. Samen lekker door de stad slenteren en dan een bezoekje aan The Amsterdam Dungeons, om eens lekker te griezelen en wat meer over onze gruwelijke geschiedenis te leren uiteraard. Vervolgens gaan we naar Madame Tussauds Amsterdam want al die wereldsterren op één plek moet je toch een keer gezien hebben! Als afsluiting lekker een hapje eten in een van de vele restaurants in Amsterdam.

Nu heb ik het alleen nog maar over mijn vriendin gehad maar zij moet natuurlijk ook nog iets voor mij uitzoeken. Ik ben niet makkelijk want ik weet zelf nooit wat ik moet vragen dus zijn dit soort dagen extra lastig. Als ik naar mezelf kijk ben ik vrij sportief en ik hou wel van een uitdaging. Daarom hoop ik dat mijn vriendin iets uitkiest voor mij zoals het Indoor Skydiven of een rit in een van de supercars zoals de Ferrari, Lamborghini, Porsche of Audi R8.

Misschien ben jij nog wel een van die echte romanticus en ga jij het liefst voor een lekker hapje eten of een relaxend dagje in een wellness center. Mijn tip: kijk eens naar de sunset cruise, het dineren voor twee of naar de wellness dag voor twee.

Ik hoop je een beetje op weg te hebben geholpen en dat jouw keuze nu ook makkelijker is geworden. Succes!  

Kies uit een van deze leuke uitjes of cadeaus

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by