Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Vliegende kerstcadeaus

Vliegende kerstcadeaus

Vlieg zelf met deze kerstkado's

Wat gaat u cadeau geven tijdens de feestdagen? Laat uw geliefde, vriend of collega letterlijk de lucht in gaan met een opwindend geschenk!

Golden Moments heeft een bijzondere selectie vliegervaringen samengesteld die perfect zijn om te schenken tijdens de feestdagen. Of de ontvanger nu al een gepassioneerde liefhebber van vliegen is of nog nooit heeft gevlogen, onze vliegervaringen zijn geschikt voor iedereen.

Stelt u zich eens voor dat u uw dierbare de kans geeft om het gevoel van gewichtloosheid te ervaren terwijl ze door de lucht zweven tijdens een ballonvaart. Of dat ze de ultieme adrenalinekick beleven met een spannende parachutesprong. Of misschien willen ze gewoon genieten van het panoramische uitzicht tijdens een helikoptervlucht.

Golden Moments heeft voor iedereen de perfecte vliegervaring in petto. Met onze vliegexperiences kunt u deze feestdagen onvergetelijk maken en een geschenk geven dat de ontvanger zal koesteren. Dus waarom niet een vliegervaring cadeau geven en hun dromen waarmaken terwijl ze de wereld vanuit een nieuw perspectief verkennen?

Kies hier een vliegend kerstcadeau:

Topproducten in nabijgelegen landen...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Vliegende kerstcadeaus?..