Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen
Top 10 kerstkados

Top 10 kerstkados

Kies een top experience uit voor Kerstmis

De dagen worden korter en de temperatuur daalt. Dat betekent dat het jaar weer bijna is afgelopen, maar eerst komen de feestdagen er nog aan! Golden Moments heeft voor u 10 top experiences uitgezocht, welke een uniek en onvergetelijk cadeau zullen zijn.

Wat dacht u van een een helikoptervlucht of iets meer ontspannends een bonbon workshop? Golden Moments heeft voor iedereen een geschikte experience! Geen keuze kunnen maken of weet u niet zeker wat u cadeau wilt geven? Kijk dan eens naar onze waardenbonnen en laat de ontvanger zelf een keuze maken!

Deze Kerstmis hoeft u niet lang na te denken over wat u gaat kopen, want Golden Moments heeft voor u de beste experiences uitgezocht!

Kies hier uw top experience:

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Top 10 kerstkados?