Maakt dromen waar al 20 jaar | 1999-2019
Winkelwagen
Kerstkado vriend

Kerstkado vriend

Kies uit ons brede assortiment een perfect kerstkado vriend!

Heeft u vriend altijd al een belevenis willen meemaken in plaats van een tastbaar kado? Een kado dat uiteindelijk kwijtraakt of ergens in het huis belandt? Kies daarom dit jaar voor Kerst een kerstkado voor je vriend bij Golden Moments!

Kies uit onze ruime selectie zoals rijden in een prachtige Ferrari F458 of Lamborghini Gallardo. Laat hem de snelheid en kracht voelen van deze klasse auto's of ga voor de wat ruigere Porsche of Audi R8. Een Hummer belevenis is ook beschikbaar als hij wat meer houdt van off-road rijden tijdens het overwinnen van obstakels!

Gewichtloos vliegen bij skydiving en paragliding is ook mogelijk! Zweef in een windtunnel of de open blauwe lucht van de natuur!

Twijfel niet langer en geef uw vriend een onvergetelijk kerstkado met de belevenissen van ons!

Kies hier uw kerstkado vriend uit deze categorieën:

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Kerstkado vriend?