Maakt dromen waar al 24 jaar | 1999-2023
Zakelijk Activering
Kerstkado voor hem

Kerstkado voor hem

Het meest originele kerstkado voor hem!

Vindt u het ook zo moeilijk leuke en originele kerstcadeaus voor hem te vinden? Golden Moments heeft voor u de perfecte kerstcadeaus voor hem uitgezocht! Wij hebben een breed assortiment aan belevenissen voor u klaarstaan waaruit u kunt kiezen.

Kies bijvoorbeeld voor een rit in een geweldige supercar in de automerken Ferrari, Lamborghini, Audi, Porsche, Subaru of zelfs een Hummer! Rijd op de openbare weg en laat iedereen achter u in een Ferrari 360 of scheur over het asfalt op een circuit in een Lamborghini Gallardo of Audi R8!

Voor de wat mindere auto fanaten hebben wij ook gewichtloos zweven bij indoor skydiving of paragliding. Kies het luchtruim en laat hem voelen als een vogel met één van deze geweldige vlieg ervaringen!

Vind hier het perfecte cadeau voor hem:

Topproducten in nabijgelegen landen...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Kerstkado voor hem?..