Maakt dromen waar al 20 jaar | 1999-2019
Winkelwagen
Kerstcadeaus onder de €100

Kerstcadeaus onder de €100

Prachtige kerstcadeaus hoeven niet duur te zijn!

De maand december staat erom bekend een dure maand te zijn. Daarom heeft Golden Moments speciaal voor u goedkopere, maar nog steeds unieke experiences, geselecteerd onder de €100!

Iedereen vindt het leuk om tijdens de feestdagen cadeaus te geven en te krijgen. Misschien wilt u wel een actief en onvergetelijk cadeau zoals skydive of paragliding of misschien vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan tijdens een bonbon workshop of sushi workshop? Of misschien wilt u heerlijk ontspannen tijdens een yogales? Het kan allemaal onder de €100,- met deze onvergetelijke experiences van Golden Moments!

Weet u nog steeds niet wat u wilt geven? Kies dan uit een van onze cadeaubonnen & boxen en laat de gelukkige zelf zijn of haar ervaring kiezen! 

Vind een schitterend cadeau onder de €100,- tussen de onderstaande experiences!

Topproducten in nabijgelegen landen...

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Kerstcadeaus onder de €100?