Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Personal Shopping Experience

3 uur geweldige winkelsessie!

Boek een persoonlijke shoppingtrip voor u, voor een speciaal persoon in uw leven of waarom niet voor u beiden naar de grote Europese modestad Amsterdam. Maak kennis met een stylist die je 3 uur lang shopt. Onze stylist neemt je mee naar de leuke, hippe en mooie winkels met net dat beetje extra. Boetiekjes die moeilijk te vinden zijn voor de gemiddelde toerist, maar de moeite waard om ontdekt te worden door jou ...
  • Onze prijs €237,00
  • Aantal:
Personal Shopping Experience

Personal Shopping Experience:  

De Ervaring

Wil je je geliefde of iemand speciaal voor je verrassen met een geschenk dat ze nooit kunnen vergeten, maar niet zeker wat? Nou, als je weet dat ze graag winkelt, is dit het perfecte cadeau. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van winkelen ?! ...
 
Behandel iemand met een heerlijke 3 uur winkelen samen met een stylist die hem of haar helpt de perfecte outfit en accessoires te vinden. Onze stylist zal proberen om meer te leren over uw stijl en winkelvoorkeur voordat u ervaart, dit is om uw sessie overeenkomstig te plannen.
 
Deze ervaring is ook perfect voor een bruid, stuur de bruid op een shoppingtrip met onze stylist om een betoverende bruidsjurk of een braidmaid-jurk te vinden. Onze stylist helpt je om de mooiste dag van je leven nog sterker te maken.

Vitale Informatie

Houd er rekening mee dat de prijs van deze voucher geen winkelbedragen bevat.

Looptijd

Deze ervaring duurt 3 uur.

Aantal

Deze voucher is alleen geldig voor 1 persoon en toeschouwers zijn niet toegestaan. Als u iemand anders wilt nemen, koop dan een nieuwe voucher voor twee personen door hier te klikken.

Beschikbaarheid

Deze ervaring is het hele jaar beschikbaar op geselecteerde data en tijden. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren voordat u de voucher koopt.

Plaats

Amsterdam

 

Code : NL10050462

Personal Shopping Experience:

Personal Shopping Experience: Beschikbaarheid

Deze ervaring is het hele jaar beschikbaar op geselecteerde data en tijden. Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te controleren voordat u de voucher koopt.

Personal Shopping Experience: Fun Facts

Personal Shopping Experience: Not sure yet

Personal Shopping Experience: Voowaarden

Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €237,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Zakelijke hulp
Chat met Steve over Personal Shopping Experience. Hij heeft al meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van Europese B2B oplossingen. Hij kan helpen om uw doelen om te zetten in echte bedrijfsresultaten.