Maakt dromen waar al 21 jaar | 1999-2021
Winkelwagen

Lamborghini Diablo VT

Hebt u er altijd al van gedroomd om plaats te nemen in een Lamborghini? Dan is dit de perfecte experience voor u! Zelfs zonder rijbewijs kunt u plaatsnemen achter het stuur voor 30 minuten van een heuse Lamborghini Diablo VT.

Voel de kracht en acceleratie van een echte Lamborghini en beleef een onvergetelijke experience!
  • Onze prijs €150,00
  • Aantal:
Lamborghini Diablo VT

Lamborghini Diablo VT:  

Uw experience

Waarom wachten met Lamborghini Diablo VT rijden totdat u uw rijbewijs heeft. Leer autorijden in een Lamborghini! Het is nu mogelijk om uw eerste rijles te nemen in een Lamborghini en de kracht te voelen van deze 500pk sterke motor. Zonder dat u een rijbewijs nodig hebt kunt u in deze Italiaanse krachtpatser stappen en deze een blokje om nemen. Deze experience vind plaats op de openbare weg, dus de boetes zijn voor eigen rekening!

Belangrijke informatie

Om deel te nemen aan deze Lamborghini Diablo VT experience is geen rijbewijs en eigen risico vereist.

Het weer

Deze Lamborghini Diablo VT experience is niet afhankelijk van het weer.

Duur van de experience

Uw experience duurt ongeveer 30 minuten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw experience soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Tijdens deze individuele experience zult u niet worden afgeleid. De begeleiding staat alleen voor u klaar en zorgt dat dit een experience is om nooit te vergeten.


Toeschouwers

Helaas is deze experience niet geschikt voor toeschouwers om bij te wonen. U kunt uiteraard wel een tweede voucher bestellen.

Kleding

Wij adviseren u om voor deze Lamborghini Diablo VT experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze Lamborghini Diablo VT experience is het hele jaar door beschikbaar.

Locatie

Deze Lamborghini Diablo VT experience is beschikbaar in Heerhugowaard.

Code : FERLAM

Lamborghini Diablo VT:

Zie locaties

Lamborghini Diablo VT: Beschikbaarheid

Deze Lamborghini Diablo VT experience is het hele jaar door beschikbaar.

Lamborghini Diablo VT: Fun Facts

Ferrucio Lamborghini is op 28 april 1916 geboren in het kleine Italiaanse plattelandsdorpje Renazzo di Cento. Al vanaf zijn jonge jaren was hij duidelijk aangetrokken door alles wat mechanisch was. Hij voelde dan ook meer voor een leven als technisch medewerker dan als boer. Het duurde niet lang voordat hij zijn dorp verliet en naar Bologna vertrok, daar haalde hij een werktuigbouwkunde diploma.

Vlak daarna brak de 2e wereldoorlog uit en moest ook hij in het Italiaanse leger. Hij werd gelegerd op het eiland Rhodos waar hij, gezien zijn technische achtergrond, als onderhoudsmonteur voor voertuigen aan de slag gezet werd. Zelfs toen het eiland door de geallieerden terugveroverd werd werden zijn talenten erkend en werd hij aan het repareren van hun voertuigen gezet. Toen de oorlog over was ging Lamborghini tractoren produceren dit om zijn land weer op de been te helpen na de desastreuse oorlog.

Aan het begin bouwde hij zijn tractoren van reserve onderdelen en andere materialen die hij van oude leger basis haalde. En zo is het allemaal begonnen. Na het werken voor Ferrari en Masterati begon hij zijn eigen bedrijf en dat groeide door tot wat het nu is. Een fabriek waar 's werelds mooiste en snelste sportauto's geproduceerd worden.

Lamborghini Diablo VT: Not sure yet

Lamborghini Diablo VT: Voowaarden

Om deel te nemen aan deze Lamborghini Diablo VT experience is geen rijbewijs en eigen risico vereist.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €150,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by