Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Champagneproeverij

Te midden van het bruisende Amsterdam bevindt zich deze heerlijke champagneproeverij experience! U kunt tijdens uw proeverij niet alleen genieten van 6 verschillende champagnes maar ook van verrukkelijke hapjes!

Bestel de champagneproeverij experience van Golden Moments en beleef een bruisende dag in Amsterdam!
  • Onze prijs €65,00
  • Aantal:
Champagneproeverij

Champagneproeverij:  

Uw experience

Of het nu een 'brut' is of een 'demi-sec', of de jaargang nu vermeld is of niet, champagne staat voor elegantie en feestelijkheid, voor luxe en sensualiteit. Maar welke champagne is de juiste voor u? Ontdek uw favoriete champagne in een sfeervolle proefkelder in Amsterdam tijdens deze heerlijke champagneproeverij!

Onder de deskundige begeleiding van een champagne-connaisseur beleeft u gedurende twee uur de sprankelende sensatie van de grote huizen en onbekende juweeltjes uit de Champagnestreek. Daarnaast kunt u genieten van overheerlijke hapjes die speciaal zijn afgestemd op de specifieke smaken van de verschillende champagnes.

Champagne is geen exclusieve luxe, champagne getuigt van goede smaak!

Belangrijke informatie

Voor deze champagneproeverij geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.

Het weer

Deze experience is niet afhankelijk van het weer. U kunt tijdens alle weersomstandigheden genieten van een bruisend glas champagne.

Duur van de experience

Uw champagneproeverij duurt ongeveer 2 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw proeverij soms kan uitlopen.

Aantal deelnemers

De voucher voor deze experience is geldig voor 1 persoon. U beleeft de experience echter wel in een kleine groep met aan aantal andere deelnemers. Mocht u met meerdere personen deze experience willen beleven dan dient u extra vouchers aan te schaffen.

Toeschouwers

Toeschouwers tijdens deze experience zijn niet toegestaan.

Kleding

Wij raden u aan om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding te dragen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid          

De Champagneproeverij is het gehele jaar beschikbaar op vaste datums, vraag aan onze klantenservice voor meer informatie wanneer deze experience precies plaats vindt.

U dient minimaal 2 weken van te voren deze experience te reserveren. U ontvangt na uw reservering een email van Golden Moments en een reserveringsbevestiging waarin alle belangrijke informatie vermeld staat.

Locatie

Amsterdam.

Code : P30231

Champagneproeverij:

Zie locaties

Champagneproeverij: Beschikbaarheid

Deze experience is beschikbaar op vaste zaterdagen gedurende het jaar, om 15.30 uur tot 17.30 uur.

Champagneproeverij: Fun Facts

Champagne is een mousserende wijn, die wordt geproduceerd in het gelijknamige gebied in Frankrijk. De witte wijn is de bekendste, maar ook rosé champagne is volwaardige champagne.

Andere "bubbeltjeswijn" die niet in deze regio gemaakt wordt, mag eigenlijk niet de naam champagne hebben, maar moet méthode champenoise of méthode traditionnelle worden genoemd.

In de meeste Westerse landen wordt Champagne traditioneel gedronken met Oudjaar of tijdens een andere bijzondere gebeurtenis zoals de doop van een schip.

Champagneproeverij: Not sure yet

Champagneproeverij: Voowaarden

Voor deze champagneproeverij geldt een minimum leeftijd van 18 jaar.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €65,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Champagneproeverij?