Maakt dromen waar al 20 jaar | 1999-2019
Winkelwagen
Teambuilding

Teambuilding

Teambuilding activiteiten zijn een snelle manier om het team te belonen, motiveren en prestaties te bevorderen. Golden Moments heeft een ruim assortiment aan experiences waar uw bedrijf de perfecte teambuilding dag mee kan creëren.

Om een succesvol teambuilding evenement aan te bieden nemen wij de tijd nemen om uw zakelijke doelstellingen te begrijpen. Onze specialisten houden rekening met eisen zoals locatie, data en budget. Uw eisen met onze expertise en ervaring zorgen voor een onvergetelijke teambuilding dag die uw personeel hechter zal maken en meer zal motiveren!

Wij bieden u een complete teambuilding experience aan en regelen, in overleg, alles voor u. Van Concept, boekingen, vluchten, hotels, activiteiten en entertainment tot een audio-visuele set-up aan toe. Met experiences vanaf € 55,- per persoon kunnen wij een teambuilding dag realiseren voor elk bedrijf.

Bij verdere vragen of indien u meer informatie wilt, aarzel dan niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail of online chat. Geef ons uw wensen en eisen door en wij bezorgen u een aangepaste offerte.


Kies uit een van deze onvergetelijke experiences..

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Zakelijke hulp
Chat met Steve over Teambuilding. Hij heeft al meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van Europese B2B oplossingen. Hij kan helpen om uw doelen om te zetten in echte bedrijfsresultaten.