Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Kite Surfen

Over het water razen met snelheden van ongeveer 45km/h? Coole trucs doen in de lucht? Dat kan met de kitesurf experience van Golden Moments! Scheer over het water met hoge snelheid en toon aan al uw familieleden, vrienden en kennissen hoe bedreven u bent in het kite surfen! Daag uw vrienden ook uit om te gaan en hun manoeuvres op het water te tonen!
  • Onze prijs €101,80
  • Aantal:
Kite Surfen

Kite Surfen:  

Uw Experience

U heeft alles al geprobeerd? Probeer iets extreems en ga kite surfen! Kite surfen is een vrij nieuwe sport die in zeer korte tijd razend populair aan het worden is. U gaat met een soort surfplank en een speciaal ontworpen vlieger, die blijft drijven, het water op. Het begin is hard werken, maar opeens lukt het! Razendsnel vliegt u over het water en maakt spectaculaire sprongen! Tijdens de experience leert u alle basis-vaardigheden die u nodig heeft om zelfstandig verder te gaan met het beoefenen van kitesurfsport.
De cursus is opgebouwd uit de volgende stappen:
- Veiligheid
- Windvenster verkennen en gebruiken
- Opbouwen van een kite
- Kitecontrole, het besturen van de kite
- Bodydraggen
- Waterstarten met board

Belangrijke informatie

Bij deze kitesurf experience zit inbegrepen;
- Een wetsuit
- Een zwemvest
- Een trapezebroek.
U dient zelf surfschoenen of ourde gympschoenen mee te nemen.

Het Weer

Uw kite surf experience is afhankelijk van het weer. Neem de dag voor uw experience contact op met de locatie.


Duur van de Experience

Uw kitesurf sessie duurt ongeveer 5 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw sessie soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen

Een experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Golden Moments zorgt ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw experience. Aan deze kitesurf experience nemen tegelijkertijd ongeveer 3 personen per instructeur deel.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn van harte welkom en mogen een gedeelte of de gehele kitesurf experience bekijken. Scheur over het water en toon al uw trucs aan uw familie, vrienden of kennissen! Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen.

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience surfschoentjes of oude gympen mee te nemen, houdt u bij de overige kledingkeuze rekening met het weer.

Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u ruim vante voren te reserveren omdat datums in het weekend erg populair zijn. Deze experience is beschikbaar van april tot eind oktober op afspraak 7 dagen per week.

Locaties

Deze kitesurf experience is beschikbaar in Rockanje/Oostvoorne/Brouwersdam.

Code : P30062

Kite Surfen:

Zie locaties

Kite Surfen: Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We adviseren u ruim vante voren te reserveren omdat datums in het weekend erg populair zijn. Deze experience is beschikbaar van april tot eind oktober op afspraak 7 dagen per week.

Kite Surfen: Fun Facts

Kitesurfen? Wat is dat nou eigenlijk? Onder de professionals staat het bekend als de ultieme adrenaline kick op het water. Voor de leken onder ons ziet het er echter meer uit als acrobatiek dan een watersport! In de boeken wordt kitesurfen beschreven als een watersport, waarbij een sporter op een surfplank staat en zich voort laat trekken door een vlieger (kite). Kitesurfen is momenteel de grootste concurrent geworden van windsurfen. Dit komt doordat er minder wind nodig is om te kitesurfen en er extreme sprongen mee kunt maken.

Wist u dat?
- De kites aan u vastzitten met een harnas? Dit wordt gedaan zodat niet de volledige kracht van de kite op uw armen rust
- Er 2 verschillende soorten kites zijn? De tube kiets en de ram-air kites.
- Kitesurfen al 4 jaar lang de snelst groeiende sport ter wereld is?

Kite Surfen: Not sure yet

Kite Surfen: Voowaarden

Bij deze kitesurf experience zit inbegrepen;
- Een wetsuit
- Een zwemvest
- Een trapezebroek.
U dient zelf surfschoenen of ourde gympschoenen mee te nemen.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €101,80
  • Aantal:

Kite Surfen: Alternative products

FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Kite Surfen?