Maakt dromen waar al 20 jaar | 1999-2019
Winkelwagen

Hummer combinatie (120min)

Internationale experience : België
Ervaar een geweldige rit door modder, water en over hellingen met deze Hummer combinatie belevenis! U zult niet alleen in de Hummer H1 rijden, maar ook de Hummer H2 beleven. U rijd eerst over de normale weg, zodat u de Hummers leert kennen, daarna bent u klaar voor het ruige terrein! Een instructeur zal samen met u in de auto zitten voor tips zodat uw Hummer belevenis nog beter word!
  • Onze prijs €255,00
  • Aantal:
Hummer combinatie (120min)

Hummer combinatie (120min):  

 Uw experience

Altijd al eens in een echte Hummer willen rijden? Dan is dit uw kans! Ervaar zelf hoe het is om in deze terreinwagens te rijden. Dat is nog niet eenvoudig, zoals u zult merken tijdens deze Hummers experience. Tijdens deze experience mag u zelf rijden in de Hummer H1 en 2. Een instructeur zal u begeleiden tijdens uw rit en u de nodige tips geven zodat u optimaal kunt genieten van deze experience! 

Uw experience begint met een korte uitleg op de locatie, over de specificaties van de hummers en de gelegenheid om foto's te maken. Daarna begint uw rit op de openbare weg zodat u gewend kunt raken aan de grootte en de kracht van de auto's. Nadat u gewend bent geraakt aan de hummers is het eindelijk tijd voor u om het ruige terrein op te gaan en de Hummer H1 en H2 zelf volledig uit te testen! De 6.6 liter V8 motor en 300pk zorgen ervoor dat u alle obstakels overwint! 


Belangrijke informatie

Voor deze Hummer combinatie experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar 
 

Het weer

De Hummer combinatie experience is niet afhankelijk van het weer. Regen en modder vormen een nog grotere uitdaging tijdens deze experience! 
 

Duur van de experience

Deze Hummer combinatie experience duurt ongeveer 120 minuten. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw experience soms kan uitlopen.
 

U en hoeveel anderen

Deze Hummer combinatie experience is voor 1 persoon. U mag echter wel 2 passagiers kosteloos mee nemen!
 

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en kunnen de Hummers experience gedeeltelijk bekijken. Neem gerust uw vrienden, familie, kennissen of andere toeschouwers mee zodat ook zij kunnen meegenieten van deze off road experience!
 

Kleding

Wij adviseren u om voor deze experience prettig zittende vrijetijdskleding mee te nemen, let u hierbij ook op de weersverwachtingen.  

Beschikbaarheid

In Turnhout is deze Hummer experience het gehele jaar iedere dag beschikbaar.


Locaties

Deze experience is beschikbaar in Turnhout (België).
 

Code : BEILSHUMCOM120

Hummer combinatie (120min):

Zie locaties

Hummer combinatie (120min): Beschikbaarheid

Locatie
- Turnhout: iedere dag beschikbaar gedurende het gehele jaar

Hummer combinatie (120min): Fun Facts

De Hummer vindt zijn oorsprong in Amerika. Het Amerikaanse leger wilde het voertuigenpark vernieuwen en had daarbij tevens de bedoeling om verschillende voertuigen te combineren tot één algemeen inzetbaar terreinvoertuig. Dit algemeen terreinvoertuig diende voor verschillende doeleinden gebruikt te worden.

Hummer combinatie (120min): Not sure yet

Hummer combinatie (120min): Voowaarden

Voor deze Hummer combinatie experience:
- Dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Neemt u deze alstublieft mee op de dag van uw experience. (Europees rijbewijs)
- Geldt een minimale leeftijd van 18 jaar
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €255,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Hummer combinatie (120min)?..