Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Ferrari 458

Internationale experience : België

8 en 12 rondes zijn ook mogelijk.

In een Ferrari rijden is een droom voor elke man of jongen. Je kan dit waar maken met deze circuit belevenis in een F458. Dit is het echte monster onder de Ferrari's. Beleef een echte supercar experience in België en test zijn limiet met deze Ferrari F458 belevenis!
  • Onze prijs €199,00
  • Aantal:
Ferrari rijden - België

Ferrari 458:  

De belevenis
 

Je zal eerst een uitleg krijgen over het circuit, de auto en andere veiligheidsinstructies. Hierna zal je in een ander voertuig als passagier 2 rondes op het circuit rijden om het te verkennen. Hierdoor kan je je Ferrari rit optimaal benutten.

Hierna stap je zelf achter het stuur van de Ferrari F458 en mag je 4 rondes op het circuit racen. Door het lange rechte stuk op het circuit kunt u de maximale snelheid uittesten. Na de rit krijg je een diploma uitgereikt zodat je deze belevenis nooit meer zal vergeten. Ervaar deze nog snellere en krachtigere Ferrari!

Belangrijke informatie
 

- Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig rijbewijs B

- Je moet minimaal 1.50m en mag maximaal 1.95m zijn

- Je mag maximaal 120kg wegen

- De pre-driving briefing is in het Frans

Het weer
 

Deze belevenis wordt niet geannuleerd als het regent of gaat regenen. WIj kunnen wel de belevenis annuleren als er sneeuw of ijs op het circuit ligt. Wij waarschuwen je ruim van tevoren als het geannuleerd wordt.

De duur van de belevenis
 

Rijden met de Ferrari F458 duurt rond de 2 uur. Houd er rekening mee dat je minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat jouw belevenis soms kan uitlopen.

U en hoeveel anderen
 

Deze supercar experience is voor één persoon.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en mogen gratis naar binnen en meekijken.
 

Kleding
 

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren je om voor deze supercar experience makkelijke kleding aan te doen en mogelijk warme kleding. Goede schoenen die het rijden verbeteren worden ook geadviseerd. Mochten er aanvullende vereisten zijn, dan zullen wij je bij jouw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid
 

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. Vraag naar de beschikbaarheid welk weekend er vrij is in uw gekozen maand.
 

Locatie
 

De locatie is in Mettet, België.

Code : BE10014015

Ferrari 458:

Video van de rijervaring


Zie locaties

Ferrari 458: Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. Je wordt geadviseerd om tijdig een reservering te plaatsen omdat deze belevenis erg populair is.

Ferrari 458: Fun Facts

Het circuit ligt in Mettet, België. Dit circuit is modern en is maar liefst 2300 meter lang! Verder heeft het ook nog een lang recht stuk waar je de limiet van jouw Ferrari F458 kunt testen! Dit circuit ligt maar op een uur afstand van Brussel, Lille, Luik en Luxemburg.

De Ferrari F458 levert 605pk met een topsnelheid van 325 km/u. Deze snelle auto accelereert van 0-100 km/u binnen 3 seconden! Gecombineerd met zijn V8 motor weegt de Ferrari F458 maar 1395kg.

Ferrari 458: Not sure yet

Ferrari 458: Voowaarden

- Minimum leeftijd van 18 jaar en geldig rijbewijs B
- Je moet minimaal 1,50m en mag maximaal 1,95m zijn
- Je mag maximaal 120kg wegen
- De pre-driving briefing is in het Frans
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €199,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Ferrari 458?