Maakt dromen waar al 21 jaar | 1999-2021
Winkelwagen

Sunset Cruise Lelystad

Heeft u altijd al eens op een prachtig, luxe en traditioneel dwars getuigd zeilschip willen meevaren? Met 9 zeilen (405m2 zeiloppervlak ) en 114 lijnen biedt dit zeilschip vanuit Lelystad deze unieke kans!

Verras uw geliefde, vriend of vriendin met een Sunset cruise en geniet van dit gezellig en/of romantisch avondje!
  • Onze prijs €46,27
  • Aantal:
Sunset Cruise Lelystad

Sunset Cruise Lelystad:  

Uw Experience

U kunt vanaf april tot oktober iedere maand meezeilen op dit prachtige Tallship. U gaat hiermee op luxe, moderne en comfortabele manier de oude VOC tijden herleven. Vaar vanaf 1 persoon of meer gezellig met uw partner, vrienden, vriendinnen, familie met ons mee. Hoe ziet dit arrangement eruit; 

Om 11:15 uur wordt u gastvrij aan boord zeilschip Bounty ontvangen. Tevens wordt u voorzien van een welkomstdrankje. Na een korte kennismaking incl. veiligheidsbriefing en historie gaan de trossen los voor een ontspannen zeiltocht. Samen met enkele actieve mensen hijsen we de zeilen en zetten we koers voor waar de wind ons heen brengt. Gedurende de vaartocht legt onze bemanning alles uit over het zeilen, van knopen leggen tot navigeren en als u het leuk lijkt mag iedereen zelfs achter het roer staan.

Aan boord hebben wij leuke kinderactiviteiten. Eenmaal onderweg is het mogelijk diverse hapjes en drankjes tegen contante betaling te bestellen bij onze crew aan de bar. Ondertussen kunt u zowel actief als passief genieten van zon, wind en water! Omstreeks 15:30 uur zullen we veilig afmeren in de Bataviahaven te Lelystad.

Belangrijke informatie

Deze experience is voor jong en oud. Het schip is ingericht om maximaal 5 rolstoelen mee te nemen. Belangrijk! Dit schip is niet aangepast om rolstoelafhankelijke personen mee te kunnen nemen. Het is noodzakelijk dat deze personen uit de rolstoel gehaald kunnen worden.

Het weer

Deze experience is geheel afhankelijk van het weer.

Duur van de experience

Deze ervaring duurt 4½ uur. U dient 15-30 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Aantal deelnemers

De voucher is gelding voor een persoon. 

Kleding

Wij adviseren prettig zittende kleding, waarin u zich prettig voelt bij zowel warme als ook koudere temperaturen. Op het water kan het snel frisser worden. Voor de echte zeilers die actief willen mee helpen is natuurlijk een zeiljack erg handig. 

Beschikbaarheid

April tot oktober

Locatie

Bataviahaven, Lelystad.

Code : NL10014384

Sunset Cruise Lelystad:

Zie locaties

Sunset Cruise Lelystad: Beschikbaarheid

Vanaf april t/m oktober

Sunset Cruise Lelystad: Fun Facts

Sunset Cruise Lelystad: Not sure yet

Sunset Cruise Lelystad: Voowaarden

Het schip is ingericht om maximaal 5 rolstoelen mee te nemen. Belangrijk! Dit schip is niet aangepast om rolstoelafhankelijke personen mee te kunnen nemen. Het is noodzakelijk dat deze personen uit de rolstoel gehaald kunnen worden.
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €46,27
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Anti-skid Course for 1 hour - Netherlands Ik heb dit voor mijn verjaardag gekregen en het is echt tof om te doen. Helena Simic

Trusted by