Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Experience waardebon €220

Wilt u iemand verrassen met een leuk en origineel cadeau, maar u heeft geen idee wat u moet geven? Kies dan voor de cadeaubon van Golden Moments ter waarde van €220,-.
Deze cadeaubon kan worden gebruikt voor al onze experiences en er is voor iedereen wel een leuke belevenis te vinden.
  • Onze prijs €220,00
  • Aantal:
Experience waardebon €220

Experience waardebon €220:  

Uw experience

Dit is uw kans om ook een experience hunter te zijn met de Experience Waardebon van €220,- ! Deze Waardebon laat u kiezen uit een collectie aan onvergetelijke experiences! Met deze Waardebon kunt u rustig achterover leunen, een experience uitzoeken en Golden Moments zorgt voor de rest. U kunt deze Experience Waardebon van €220,- gebruiken voor alle experiences in het assortiment, of u nou een ontspannende, leerzame, of zinderende experience zoekt, u zult het hier gegarandeerd vinden!

Hieronder vindt u enkele ideëen om u op weg te helpen...

Bodyflying – Skydiven zonder te vallen
- Paragliding – Genieten van prachtige uitzichten
- Zweefvliegen – Zelf de controle in handen nemen
- Bungee Jumpen – Een stevige adrenaline shot
 

Belangrijke informatie

Houdt u er alstublieft rekening mee dat er verschillende restricties gelden voor alle experiences. De locaties en datums kunnen veranderen door factoren die Golden Moments niet kan beïnvloeden. De volledige informatie inclusief de beschikbaarheid worden tijdens uw reservering bevestigd. Zodra uw reservering is bevestigd is het niet mogelijk om deze te veranderen.
 

Hoe te reserveren

Zoek heel gemakkelijk in de bovenstaande zoekbalk of in de onderstaande secties naar uw eigen unieke experience en ga dan verder met het kopen van de experience.

Volg de stappen op het scherm. Zodra u bij de betalingsmethodes aankomt kunt u uw Experience Waardebon nummer invoeren en dan zal er €220,- van uw experience af gaan. Kost uw experience meer dan de waarde van de Waardebon, dan dient u de rest zelf bij te betalen. 
 

Locatie

Golden Moments heeft een groot assortiment aan experiences verspreid over heel Nederland, dus er zal vast en zeker iets bij zetten in de buurt van u! 
 

Code : NLKADGM220

Experience waardebon €220:

Experience waardebon €220: Beschikbaarheid

Experience waardebon €220: Fun Facts

Experience waardebon €220: Not sure yet

Experience waardebon €220: Voowaarden

Gelieve rekening te houden met bepaalde restricties m.b.t. elke individuele experience. Locatie en datums zijn onderhevig aan verandering, waar Golden Moments geen inspraak in heeft. Volledige details inclusief beschikbaarheid zal worden gecommuniceerd tijdens de boeking. Wanneer uw datum is geboekt is het niet meer mogelijk om te deze te veranderen. Uw experience is wellicht afhankelijk van het weer, dus hou daar altijd rekening mee. Alle details, zoals lengte, toeschouwers en kledingsvoorschriften hangt van de gekozen experience af. Vele van onze leveranciers hebben verschillende locaties in Nederland, dus er is altijd wel een experience bij u in de buurt!
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €220,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Experience waardebon €220?