Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Duiken (introductieavond)

Altijd al eens willen duiken, maar nooit de kans of durf gehad? Dan is dit de experience voor u! Deze duik experience laat u kennis maken met deze sport en ontspannings bezigheid. Waag de sprong in het diepe en beleef een onvergetelijke experience met Golden Moments!
  • Onze prijs €30,00
  • Aantal:
Duiken (introductieavond)

Duiken (introductieavond):  

Uw experience

Ga eens kijken in de onderwater wereld met een duikles. U begint met een korte introductie over duiken en enkele basistechnieken. Dan gaat u voor een uur onderwater: na een paar simpele oefeningen kunt u onder toezicht rondzwemmen en voelen hoe het is om gewichtloos te zijn. De eerste keer vergeet u nooit en waarschijnlijk bent u meteen verslaafd! Afgezien van de introductieavond binnen, kunt u ook kiezen voor een hele dag buiten duiken.

Belangrijke informatie

U dient zelf zwemkleding en een oud T-shirt mee te nemen.

Het weer

Deze duik experience is niet afhankelijk van het weer.

Duur van de experience

Uw experience duurt ongeveer van 19:30 tot 24:00 uur. Houdt u er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn, en dat uw experience soms kan uitlopen.


U en hoeveel anderen

Een experience beleeft u soms met anderen, wat extra gezelligheid garandeert. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de groepen klein blijven zodat u zelf optimaal kunt genieten van uw experience. Aan deze experience nemen tegelijkertijd ongeveer 8 personen deel.

Toeschouwers

Toeschouwers zijn welkom en mogen een gedeelte of de gehele experience bekijken. Vraagt u onze klantenservice naar de specifieke voorwaarden die per locatie kunnen verschillen.

Kleding

De kledingvoorschriften zijn slechts een advies. Ervaring met de experience leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraard is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze duik experience badkleding, een t- shirt en badhandoek  mee te nemen. Mochten er aanvullende vereisten zijn zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.


Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken, kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We melden alvast dat data in het weekend populair zijn, en dat u ruim van tevoren dient te reserveren. Deze experience is elke maand op een aantal verschillende dagen beschikbaar. Gedurende het winterseizoen wordt deze experience in wat meer beperkte mate aangeboden.

Locaties

Deze experience is beschikbaar in Rotterdam & Amstelveen.

Code : P30077

Duiken (introductieavond):

Zie locaties

Duiken (introductieavond): Beschikbaarheid

Indien u een reservering wilt maken, kunt u zowel online als telefonisch een datum kiezen. We melden alvast dat data in het weekend populair zijn, en dat u ruim van tevoren dient te reserveren. Deze experience is elke maand op een aantal verschillende dagen beschikbaar. Gedurende het winterseizoen wordt deze experience in wat meer beperkte mate aangeboden.

Duiken (introductieavond): Fun Facts

Sportduiken is de bezigheid van het langdurig onder water verblijven met een persluchtfles (SCUBA). Het duiken werd tot halverwegen de twintigste eeuw voornamelijk beroepsmatig gedaan, maar is sindsdien ook een recreatief tijdverdrijf, met een nog steeds groeiende populariteit. Ook onderscheiden we het vrijduiken zonder persluchtfles.

Duiken is een activiteit die niet geheel gevaarloos is. Immers het water is geen natuurlijke leefomgeving voor de mens. Drukverschillen tussen de omgevingsdruk en de druk in luchthoudende (lichaams)holten kunnen een barotrauma veroorzaken. Andere gevaren zijn Caisson ziekte en Zuurstofvergiftiging, naast de diverse giftige zeedieren en planten die voor de nodige problemen kunnen zorgen (tot en met de dood!).

Duiken (introductieavond): Not sure yet

Duiken (introductieavond): Voowaarden

U dient zelf zwemkleding en een oud T-shirt meenemen
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €30,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Duiken (introductieavond)?