Maakt dromen waar al 19 jaar | 1999-2018
Winkelwagen

Circuit Mettet rijden - Duo

Internationale experience : België
Heeft u altijd al gedroomd om in een sportwagen te rijden en bent u gefascineerd door Duitse auto's? Dan is dit uw kans! Met deze belevenis van Golden Moments kunt u uw droom waarmaken. Ervaar de snelheid en kracht van de Porsche Cayman en Audi R8 op het circuit in Mettet!
  • Onze prijs €239,00
  • Aantal:
Circuit Mettet rijden - Duo

Circuit Mettet rijden - Duo:  

Uw experience
U zult eerst een uitleg krijgen over het circuit, de auto's en andere veiligheidsinstructies. Hierna zult u in een ander voertuig als passagier 2 rondes op het circuit rijden om het te verkennen. Hierdoor kunt u uw duo Porsche Cayman en Audi R8 rit optimaal benutten.

Hierna stapt u zelf achter het stuur van de Porsche Cayman en Audi R8 en mag u 4 rondes per auto op het circuit racen (8 rondes in totaal). Door het lange rechte stuk op het circuit kunt u de maximale snelheid uittesten. Na de rit krijgt u een diploma uitgereikt zodat u deze belevenis nooit meer zult vergeten. Ervaar deze iconen onder de Duitse sportwagens!

Belangrijke informatie

- Minimum leeftijd van 18 jaar met geldig rijbewijs B

- U moet minimaal 1.50m en maximaal 1.95m zijn

- U mag maximaal 120kg wegen

- De pre-driving briefing is in het Frans

Het weer

Deze belevenis zal niet worden geannuleerd als het regent of wanneer er verwacht wordt dat het gaat regenen. Wij kunnen de belevenis wel annuleren wanneer er sneeuw of ijs op het circuit ligt. U zult ruim van tevoren gewaarschuwd worden waneer dit gebeurt.

Duur van de belevenis

De belevenis duurt ongeveer 2 uur. Houd er rekening mee dat u minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig dient te zijn en dat uw belevenis soms kan uitlopen.

Aantal deelnemers

Deze voucher is voor 1 persoon. Mocht u met meerdere personen deze experience willen beleven dan dient u extra vouchers aan te schaffen.

Toeschouwers

Toeschouwers kunnen deze experience bijwonen. Zij kunnen gratis mee naar binnen en meekijken.

Kleding

De kleding voorschriften zijn slechts een advies. Onze ervaring met de experiences leert ons welke kleding geschikt is. Uiteraad is dit ook weersafhankelijk. Wij adviseren u om voor deze experience fijn zittende kleding aan te doen. Goede schoenen die het rijden verbeteren worden ook geadviseerd. Mochten er aanvullende vereisten zijn, dan zullen wij u bij uw reservering hierop attenderen.

Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. Vraag naar de beschikbaarheid welk weekend er vrij is in uw gekozen maand.

Locatie

De locatie is in Mettet, België.
Code : BE10014044

Circuit Mettet rijden - Duo:

Zie locaties

Circuit Mettet rijden - Duo: Beschikbaarheid

Deze belevenis is één weekend per maand beschikbaar van april tot oktober. U wordt geadviseerd om tijdig een reservering te plaatsen omdat deze belevenis erg populair is.

Circuit Mettet rijden - Duo: Fun Facts

Het circuit ligt in Mettet, België. Dit circuit is modern en is maar liefst 2300 meter lang! Verder heeft het ook nog een lang recht stuk waar u de limiet van uw Porsche Cayman en Audi R8 kunt testen! Dit circuit ligt maar op een uur afstand van Brussel, Lille, Luik en Luxemburg.

De Porsche Cayman levert 275pk met een topsnelheid van 270 km/u. Deze snelle auto accelereert van 0-100 km/u binnen 6 seconden! Gecombineerd met zijn Flat 6 motor weegt de Porsche Cayman maar 1340kg.

De Audi R8 is de diamant van Audi, het combineert de Duitse kwaliteit van Audi met de snelheid en kracht van een sportauto. Met zijn 420pk levert de R8 een maximum snelheid van 301 km/u. De acceleratie brengt u van 0-100 binnen 4,6 seconden. Verder heeft het een V8 motor die het totale gewicht van de auto brengen naar 1450kg.

Circuit Mettet rijden - Duo: Not sure yet

Circuit Mettet rijden - Duo: Voowaarden

- Minimum leeftijd van 18 jaar en geldig rijbewijs B
- U moet minimaal 1,50m en maximaal 1,95m zijn
- U mag maximaal 120kg wegen
- De pre-driving briefing is in het Frans
Volg deze 4 eenvoudige stappen om een onvergetelijke ervaring dag te genieten!

Koop uw ervaring

Kies uit meer dan 7000 ervaringen in Europa en Amerika

Ontvang uw voucher per e-mail of per post

Uw gepersonaliseerde voucher kan worden opgestuurd via de post of via mail waarna u het thuis kan adrukken

Activeer uw bon

Klik op de link hieronder om uw voucher te activeren

Boek een datum

Neem contact op met de locatie om een datum voor uw ervaring te boeken.

  • Onze prijs €239,00
  • Aantal:
FAQ - veel gestelde vragen
Hier vind u de informatie over het inwisselen en upgraden van uw vouchers, levertijd, het meenemen van toeschouwers, zakelijke diensten en veel meer. Alle FAQ vindt u hier
Reviews
Indoor Skydive in Germany Ik kwam er pas bij het boeken achter dat het in Duitsland was, maar het is zeker de moeite waard. Je voelt je echt super vrij. Anneleen de Swart

Trusted by
Online Hulp
Hallo, ik ben Sophie
Heeft u hulp nodig met dit cadeau, Circuit Mettet rijden - Duo?